Nlfr61 Wonderanne doktor adalac verdi bana ilac gunde iki defa basimin sadece sol tarafinda olusan bi agri özellikle yatinca oluyo dr ilaci keselim dedim ilac yan etki yapmis olsbilir dedi,suan 30 haftaligim
Wonderanne Nlfr61 tansiyon için değil mi o bendeki ağrı migren Biliyorum tansiyonumu takip ediyorum çünkü
Nlfr61 Wonderanne tansiyon ilaci ama erken dogum olmasin diye vermisti son 3 gundur acayipbir agri var basimda
Wonderanne Nlfr61 tansiyonla ilgili sıkıntı mı oldu bende de yüksek tansiyon riski vardı ama çok şükür iyi idare ettim yükselmedi çok fazla
Nlfr61 Wonderanne tansiyonla ilgili bi sikintim yoktu erken dogum olmasim kasilmayi engellesin diye vermisti ilaci,sen hangi ilaci kullaniyosun
Wonderanne Nlfr61 beni ilaca başlatmadi iki hafta önce kontrolüm vardı hatırlattım bu saatten sonra artık gerek yok sonuna geldik dedi
Wonderanne Nlfr61 ben başlığı fark etmeden yazmışım😅😅 benim bebek tek ama baş ağrısı çok oluyor baş ağrısı görünce ikiz gebelik yazdığını fark etmemişim daha 31+5iz doğumla ilgili hiçbir şey konuşmadık