Anneolmayahasret Happybsrn alamadim bir iki gune e nabiza duser dediler yine… teldede soylemediler yasak diye sikayet edecem dedim soylememiz yasal degil istedigin yere et dediler😂😂😂
Anneolmayahasret Happybsrn valla gelen giden yok bugunde olmazsam aksam doktora yazacam pazartesi gider muayene olurum muhtemeln yaa… sen naptin
Happybsrn Anneolmayahasret yaa belki bebiştir 😍😍😍 beklemedeyim de bnm yok biliyorum 😉 adet olsakta önümüzdeki maçlara baksak😉😉😍😂😂
Happybsrn Anneolmayahasret ha ha 😂😂😂 aynen eşime keçi boynuzu özü kürü yapacam inşallah tutar 🙏 artık offf temmuzda tatil düşünüyorum bi ayda öyle gidecek 😟😟
Anneolmayahasret Happybsrn bende aktrdan macun yaptircam esime esim yine yandik diyo yazik bu adamlaraa😂😂kiz tatilde napacn su zamanda evinde otur gunleri degerlendir🤭🤭
Happybsrn Anneolmayahasret ay ailemi özledim çok yalnızım gitmesem kafayı yicem 😪😪 vallhi adamlara hoş o iş olsun yetr asıl bize yazık 😒😒
Happybsrn Anneolmayahasret yok be nerdeeeeeeeeeeee 😅😅😅 kız keşke tutsa giderken aileme sürpriz yapardım 😪😪
Anneolmayahasret Happybsrn olsun canm yaaa hayirlisi olsun hakkimizda bizede nasip olur ins. Saglikli sihhatli🤰🤰🤰