Anneolmayahasret Happybsrn akintiyla beraber gelmisti bi iki damla ondan beride hic yok sadece akinti geliyo sut beyazi renginde😩😩
Happybsrn Anneolmayahasret yada adet başlangıcı sökülecektir bnm adetim hep leke ile başlar 3 gün sürer
Anneolmayahasret Happybsrn kuzum o sans bizde yoktur yaa hic aklima gelmiyo yani😥su e nabiza bi beta sonuvu dusseydi ona gore hareket ederdim en azindan🤦♀️
Anneolmayahasret Happybsrn benimko direk sokulur canm sancidan kivranirim her adetin ilk gunu… ama kurtajdan sonra nasil oluyo hic bilmiyom ki
Anneolmayahasret Happybsrn dusmedi yaa cildircam valla yarin hastaneyi bidaha ariycam onlarda soylemiyo napacaksam ben🤦♀️
Anneolmayahasret Happybsrn ayh valla iki saate duser dedilee iki gune duser dediler dun bi hafta oldu🤦♀️aradim sikayet ettim biz size donus yapicaz dedi ler daha da donmediler😂😂kandirdilar beni
Anneolmayahasret Happybsrn hee yaa bi hafta oldu 🤦♀️ kurtajdan sonraki degerim 241 di. Adama diyomki dusmusmu yukselmismi sadece onu soyleyin diyom yoook yoook agizlarina carpacan valla🤬🤦♀️
Happybsrn Anneolmayahasret 😀😀😀😀ay ne pislikler be… napcan yarın hallet defalarca ara öyleyse böyle yada git al sonucunu
Anneolmayahasret Happybsrn alamadim bir iki gune e nabiza duser dediler yine… teldede soylemediler yasak diye sikayet edecem dedim soylememiz yasal degil istedigin yere et dediler😂😂😂