Sultanbolek Mervetrmn 37 haftalık hamileyim bebeğim ters ve iri 3800 Allah nasip ederse 10 hazirana sezeryan günümü aldım
Kubs Fnur1995 benim 34.hafta başında 2416 gramdı. Yani doktor bana bile iri bebek demişti bilemiyorum sizinki de tombiş olablir
Kardelenyigit 22 yıl önce annem beni 4500 yine 21 yıl önce kardeşimi 4600 çatır çatır doğurmuş 🤪şimdi anneme sor normal yapar mı o kiloya şüpheli 🤣38de kızım 3650ydi 39 olduk kilo alıyor gözüm korkmuyor değil normal doğumdan çünkü iç rahim deforme olur vs diye korkuyorum
Mervetrmn Kardelenyigit eskinin kadınları öyleymiş çatır çatır doğuruyolarmış fazla hareketli oldukları için şimdi bizim hareketler neki onlarınkinin yanında☺️
rabnaz6822 Kardelenyigit tatlım valla 39.haftada 3755 ti bebişim😍39.haftada doğurdum hiçbir zorluğunu görmedim iri bebek çok güzel itiyo kendini 🥰 benım iç karnım genişti çok küçük göbeğim vardı😅
Glcnemre Bizimki de iri gidiyor, tarihinden önce gelirse normal, tarihinde gelirse sezaryen alırız dedi doktor 37+4 üm bakalım bekliyoruz ama normalden gözüm korkmuyo değil
Mervetrmn Bebeğim 36 haftalık kilosu 3.300 kafadı haftasına göre biraz büyük doktor 4 kiloyu geçmezse kafasıda fazla büyümezse normal yapabilirsin dedi ama bu gidişle kilo almaya devam ederse sezaryan olursun dedi ve ben sezaryan olmak istemiyorum daha çok kilo alırmı tereddütteyim
mavininblogu Mervetrmn benim bebeğim 39+0 da 3.900 dü.. kafa çapı da büyük.. 39+2 de sezaryan olacağım mecbur
Kardelenyigit Mervetrmn kesinliklee 🥰gerçekten doktorum bile der şimdi ki doktorlar,kadınlar o zamanın kadınlarının,doktorlarının yanında ne ki diye bahseder hep
Ozemmerdn Mervetrmn valla cocugu saklamislar kmseye gostermemisler nazardan korkmuslar kadin hep kilolu bebek dogurdi esimin kardesleri biri 5 kilo diğer 4500 dogmus ama suan hepsi zayf😂
Burcu2403 Ben 4.420 kilo ile normal yaptım doktorum riskli görmüştü imza istedi riskler için çok şükür sorun olmadı doğumda sizin yapınızla alakalı birazda.Doğumdan önce kendi doktorum dışında birkaç doktora daha danışmıştım normal yapabilirmiyim diye onlarda sen 4.500 kadar normal yapmaya müsaitsin demişlerdi.
Dilara8228 Mervetrmn Ilk oglum 3 hafta önden gidiyordu ve kafa çapı büyüktü dogum sancilarina kadar kimse sezeryan veya normal demedi sancim tuttu doktora gittik hem cati darlığından hemde bebeğin kilosu 4 kilo 200 grmdi hemen sezeryan dedi esim kabul etmedi doktorlar bas hekimler geldi ya bebeğine yada esine birsey olur eğer olursa bize birsey söyleme hakkin yok dedi sezeryana aldılar hemen rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
vrndozlem Eskiler bir şekilde doğuruyormuş ama benim bir yakınımın iç organları parçalanmış doğum yaparken iri bebek ve normal yapmaya çalışırken ben doktoruma bırakıyorum normal düşünüyorum ama bir aksilik olursa sezeryan diyorum kısmet artık😊
Yeter61 33 haftada 2500 kilo dedi iri bebek dedi doktor açlık tokluk sekerime baktı normal çıktı….35+5 de bugün kontrolde normal doğum gözüküyor asa dönmüş bebeğim.. haftasından ilerde gidiyormuş iki hafta bakalim nasıl olacak normal istiyorum ama kilolu olursa sezeryana dönebilir ..