Lamia65 Msltms Çoook şükür canım.Kusursuz hamilelik geçirmeni diliyorum🤲 Salıkla gelsin minnoş bebeginiz Salıkla al kucagina🤲
N-bagdatli Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah mutluluğuna ortak olduk bizde 😍 banada doktor yumurta tembelliği var dedi 45 günde bir adet oluyordum doktor yumurta tembelliği var dedikten 2 ay sonra hamile kaldım hicbir iĺac kullanmadan layık gören rabbime şükürler olsun
Ayshmm Çok sevindim dilerim sağ salim kavuşursun bebeğine Rabbim isteyen,anneliğin hakkını verecek olan her kadına nasip etsin inşaAllah 🌸♥️
rumeysabay Msltms Hayırlı olsun canım ❤️ diğer postunu da hatırlıyorum,bence test yap demiştim 🌸 Allah sağlıkla, hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah, gözünüz aydın olsun 💞
Maaavvviii Msltms masallah 🥰Rabbim sağlikla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına maşallah diyelim tekrar 😇
Cheerfulmom Kızlar siz hala kızsınız ilişkiye girdikten sonda cinsiyetiniz değişmiyor bilin istedim. Kadın kız bunları evliliğe yada cinsel ilişkiyle bağdaştırmayın.
Melodixxx Msltms çok sevindim tebrik ederim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah her kadına anneliği tattırsın inş🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ayse-212 Msltms hayırlısı olsun inşallah sizin adınıza gerçekten çok sevindim rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗🙏 bişey srocaktim mahsuru yoksa eğer
Kzybs Msltms Gozun aydin canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin bende 3.5 yildr evliyim 3 yil cocugum olmadi esimin sperm hizi 0 di simdi 6 aylik hamileyim 🙂🙂
ENA Msltms tebrikler, çok sevindim😊 doğum hikayesi okur gibi okudum hikayenizi🥰 hamileliğim başından beri dua ediyorum Allahım olmayanlarada ver Yarabbim diye, böyle şeyler okuyunca çok mutlu oluyorum😊 Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah🤲
Msltms ENA bu anı çok bekledim canım burda herkesin hikayesini okuyordum bi gün bende yazarım inşallah diye hep dua ederdim ve rabbim nasip etti 😍 çok sağol canım rabbim herkese nasip etsin inşallah 😍🙏🏻
Nesslihan Msltms kendi testimin pozitif çıktığı ana gittim geldim. Çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana 🥰🥰🥰
benveoglum Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bende 1 buçuk yıllık evliyim benimde adetim bekarken çok düzenliydi ama evlendikten sonra idrar yollarımda enfeksiyon oldu hangi doktora gittiysem geçmedi soğan kürkeri incir kürleri hiç biri işe yaramadı evliliğimin 8 ayı böyle geçti beb eşimin işi görevi başka bi şehirde yaşıyorum izne gitmiştik ve orda kendi doktoruma gittim ve 8 ay boyunca geçmeyen enfeksiyon geçmişti doktorum bana folik asit verdi tam o sırada bende Clife macunla tanıştım aslında inanmazdım böyle şeylere ama yorumlardan sonra denemek istedim ve getirttim geldi macunu direkt kullanmaya başladım bol su ve yürüyüşle tabiki Yumurtlamadan sonra kahverengi lekelenmem oldu ve sonradan adet olmadım doktora gittim test yaptım ama hiç bişey yoktu doktor bana yazz adında kadın dogum hapı verdi ne yalan söyliyim ilk başta kullanmak içimden gelmedi daha sonra son bi test yaptım çok zaman sonra ikinci çizgi belli belirsiz vardı ama üstünden baya geçtiği için çok önemsemedim ilacı kullanmaya başladım kullandım ama yine yok hasta olmuyorum hala sonra bi arkadaşım bana tekrar test yapmamı söyledi ama ben o kadar unutsuzum ki hiç bir beklentim yok kendimden hatta eşime bile söylemedim test almaya giderken sırf umutlanmasın diye neyse eve geldim testi yaptım daha saniye olmadan baktım çift çizgi kocaman bir boşluk ve şaşkınlık daha sonra eşimi aradım hemen hastaneye gittik ve ben gebeliğimi ögrensiğimde inanmıycaksınız ama oğluşum tam 9 haftalıktı hiç mi anlamadın derseniz umudum olmadıgı için hiç hamile olabilecegimi aklımın ucuna dahi gelmiyorduarkadaşı yap demese ben test yapmayı da düşünmüyordum şuanda ise 33 haftaşık hamileyim yani hiç kimse umudunu kaybetmesin herşeyin bi zamanı oldugu gibi bebişinde bi zamanı var doğru zaman olunca rabbim zaten nasip ediyor umarım isteyen bütün hanımlar bu duyguyu tadar rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın sabrın sonu selamettir o selamette elbet gelir
Msltms benveoglum aynen öyle canımm bende senin gibi hiç hissetmedim sadece 3-4 gündür bi halsizliğim ve bulantım vardı ben üşüttüm zannediyordum bende dün öğrendim 6+6 ymış gerçekten mucize gibi bir şey 🥰🥰
Aydan123 Msltms Sag salim al inwAllah yavrunu kucagina canim benim Allah her kese nasip etsin inwAllah 🥰🤲
rabisdmrl Kızlar merhaba bu yazılar nasılda yüz güldürüyor 😍 Bende pcos hastasıyım 4 yıllık evliyim ve çocuk istemeye basladigimda doktora gittim ağustos ayıydı folik asit verip 3 ay deneyelim dedi sadece ekim ayında adet gördüm ve çocuk olmadığı için doktorun tahliller verdi ama ven adet olamadığım için testleri yaptıramadım ve ekimden nisan ayına kadar adet görmedim arada çok hafif 1 günlük kanamalar haricinde. Sonrasında kusmaya başladım ve nisanın 27 sinde gebelik testi aldım bir anda çift çizgiyi görünce bağıra bağıra ağladım çünkü bu benim yaptığım kaçıncı testi ve negatif görmekten bıkmış bir insan olarak direk hastaneye gittim 7 haftalık hamile oldugumu öğrenmiştim ve doktorun bana söylediği mucize bir bebek bu adet görmeden yumurtlamak mucize dedi 🥰❤ asla umudumuzu kaybetmeyin rabbim ne zaman nasip kıldıysa o zaman geliyor 😍
Msltms rabisdmrl maşallah canım evet mucize gibi bende adet görmeden kaldım o yüzden kimse umudunu kaybetmesin olacağı varsa her türlü oluyor zaten 😍😍
Msltms Nil-Beyza yaa çok teşekkür ederimmm🙈🙈 hatırlıyor musun spora başlıcaktık moralim çok bozuktu negatif çıktı diye sonrasında hamile kalmışımda haberim yokmuş😍😍 rabbim tez vakitte sanada versin canımmm☺️☺️🌸
Melek92 Msltms umudumu kaybettiĞim her anda böyle bi postla karşılaşıyorum iyi geliyo.Bazen hiç çocuk sahibi olamayacakmısım gibi hissediyorum. İleri derece pcos+adet düzensizliği klomen ise yaramadı gonal f asırı büyüttü.1.5 yıldır ameliyat hsg ilaçlar iğneler artık yoruldum. Yarın asılama için bilgi alıcam umarım bu işe yarar.bana dua edermisin taze hamiş🥰 Saglıkla kucagına al inşallah bebeğini🙏🏻
Msltms Melek92 bende hep öyle hissederdim umudunu hiç kaybetme biliyorum zor ama yinede kendine uğraş şeyler bul aklına getirmemeye bak eşinle bebek için ilişkiye girme mesela . Birazda akışına bırak doktora gitme bak bende tüp bebek yaptıracaktım hatta doktora o yüzden bu hafta konuşmaya gidecektim evde test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım 😊 mucizelere inan 🙏🏻