yakup_kubra [bilinmeyen] canim benimde 34 de gittiğimde 3 kiloydu haftamda 2 hafta hep onden gidiyo doktor bile hangi haftaya uycagimi şaşırmıştı gülmüştük 😜haftaya 36da gidicem bakalim kac kilo 🤷♀️ arkadaşların dediği gibi yemene de bakiyo tabide genetik de onemli babasi iri uzun kaba birimi dedi evet dedim esim uzun iri biri amcasi da oyle yani o yüzden cok takmayin kiloyu değişiyo kuzum allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 🤲🤗
Wonderanne nesshe haftada en az 150 200 gram alıyorlar en az bir üç haftan var 3ü geçer canım merak etme
Belmaaa nesshe inşallah ben de hep iyi beslendim her şeyi yemeye çalıştım ama artık bünye meselesi sanırım
Edahmet29 nesshe ben 36+2 haftaligim bebeğimin kilosu 2.860 gram doktor iyi dedi haftasıyla uyumlu seninkide bence gayet iyi daha doğana kadar alır doktor dedi merak etme sen
Beyzaharun nesshe nasip cnm , kiloya hiç takılmıyorum ben sağlıklı olmaları önemli olan benim arkadasımın bebeği 2500 kilo doğdu hemde 37 haftalıkken, 7 aylık oldu şuan 10 kilo okadar tombul ki kat kat bayılıyorum ona🙂 oyuzden kiloyu dert etmemek lazımlar
RabiaOkan nesshe Canım benim de bebeğim 35 hafta 5 günlükken 3208 gram 49 cmdi. Senin bebeğin gayet iyi dert etme. Kilosunun olması aslında bir bakıma sıkıntı doğum için.
Pankek nesshe Benimki 2500 normal, zaten hamilelik uygulamarının hepsini takip ediyorum, orada diyor yaklaşık şu kiloda diyor her hafta, onları baz alınca normal geliyor kilosu bana. Kimseyle kıyaslamıyorum