Zehra333 Benim 15-16 Mayıs yumurtlama 17 çatlama . Eğer 15 i sayarsak 14. Gün 16. Mayısran sayarsak 13 gün çatlamanın da 11. Günü oluyor galiba
Anneolmayahasret Happybsrn mlsmrtgl Zehra333 Kizlar siz nerden aldiniz ovulasyon testini hangi marka kullaniyosunuz.. onceden innovita kullaniyodum ama bulamadim bidaha
Zehra333 Happybsrn şaştım kaldım 😂 ama şunu anladım ki dua edil tevekkül ermek en doğrusu ağlamak zırlamak kendimizi harap etmek saçma onun zamanı var bende oğlumla zaman geçiriyorum eğleniyorum zamanı gelince gelecek o ben inanıyorum
Happybsrn Zehra333 evt benim daha hiç çocuğum yok 😪😪 gelse keşke biran önce…ama olmuyor işte Allah’ın bileceği iş.. ben çok şükür ağlayıp harap etmiyorum .. biraz üzüntü sonra devam😀😀
Zehra333 Happybsrn Wonderanne Bzdgsaliha12 mlsmrtgl Mihribaliyar DilekBodurr Esme1989 Tugce1803 Ecmelbeyza bugün 1 de uyandım hiç bi şey yemeden içmeden saat 13:50 de yaptım . İlk idrarla değil ama . Sonuç düne göre daha silik . Artık yarını bekleyeceğim yarın adet günüm ovülasyona da pek bel bağlamamak gerekiyor zaten pazartesi adliye açılıyor işime başlıyorum en azından kafam dağılacak işler birikti baya yoğun çalışacağız hayırlısı başka aylara artık olmadıysa . Sadece sabahtan beri deli gibi hapşırıyorum Tuğçe senin belirti gibi bide yürürken sağ kaşık çok batıyor öylece kalıyorum yarın adet olmazsam haber ederim sizlere de
Zehra333 Ben tüm dualarımı ettim uygun günleri değerlendirdim elimden geleni yaptım gerisi rabbime kalmış o en doğru zamanı bilen
Wonderanne Zehra333 bir hafta falan bekle adet olmazsan öyle yap çünkü anca geçer idrara gerçi biliyorsundur zaten seni tanıyorum uzun zamandır uğraşıyorsun bebek için Allah gönlüne göre versin 🤗🌸❤️
Zehra333 Wonderanne beklemem ama kuzum 3 kaybım var doktorum gecikme falan bekleme şüphelendiğin an gel riskli gebelik uzmanı önlem alacak dedi