Fatihmina60 mlsmrtgl ay canım morlaım yerıne getırdın bende beklemekteyım Allah yuzumuzu guludursun pık 22 mayıs kac gun sonra bellı olur ki
mlsmrtgl Happybsrn yarın gidip bir yığın test vereceğim 😂 ilk gebeliğimde ki doktor benden bse istememiş ya bu bir sürü test istedi
Fatihmina60 mlsmrtgl canım benim ya o kadar her seyı denedım olmuyor bende bır tane kaybım var kalbı atmamdı ondan sonra cok ıstedım 8ay oldu olmadı bana dua edın ne olur
annepamuk mlsmrtgl mlsmrtgl 12. Gün gebelik testi yaptım bende negatif . Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım yarın 15. Gün ve yeniden test yapacam inşallah vardır
mlsmrtgl Happybsrn yok kız benim ilk doktorum ne tsh baktı ne toxoplazma baktı . Sadece hcg ile tam kan sayımı istemişti . Bu döktürmüş 😂
Fatihmina60 Happybsrn art arda ınslalh hamıleyız derız benım kasıklarım cok agrıyor bır batyor sankı sureklı tuvaletim var gıbı sende belırtıler var mı canım
mlsmrtgl Fatihmina60 Rabbim tez zamanda nasip etsin canım 🙏🏻 İnşallah bu ay hayırlı haber alırsın 🙏🏻🌸
mlsmrtgl Happybsrn ayyy bide senin hayırlı haberini alsak bu ay @Anneolmayahasret sen bu ay ovülasyon yaptın mı
Happybsrn Fatihmina60 kız seninde mi öyle bnm de belim ara ara kasık ağrısı ama bn adet olucam biliyorum kendimi darısı sana 😀
Fatihmina60 Happybsrn canım vallahı arar arar kasık agrısı var olur mu bılmıyorum sankı bıcak batıyor