mlsmrtgl Anneolmayahasret iyi bak canım o kadar para verme 😂 bende ebrudan almıştım ilk bunları alınca şaşırmıştım
Anneolmayahasret mlsmrtgl sehirden sehire degisiyo ama canm bulup bulamama orda bulursun belki bende ankaradayim burda daha zoe bulunuyo gebe kalirsam bende kullancam napacaksak
Anneolmayahasret Happybsrn 7.haftada bebegimin kalbi durdu canm pihtilasma olunca kaybettim… test yaptirdik ama sonuc cikmadi daha muhtemelen bende pihtilasma cikacak.. zaten tup bebekle gebe oldugum icin dogurana kadar kullanmam gerekiyo igneyi
mlsmrtgl Happybsrn kız gittim dedim dün kan verdim 34 çıktı filan . Diyor ki ayol sende sevişmiş hemen kalkıp gelmişsin 😂😂😂
Happybsrn mlsmrtgl yuhhhhhhh sen ne dedin…😀 Allah’ım ya bu doktorlar gerçekten insan halinden anlamıyor
Fatihmina60 mlsmrtgl ay canım morlaım yerıne getırdın bende beklemekteyım Allah yuzumuzu guludursun pık 22 mayıs kac gun sonra bellı olur ki
Anneolmayahasret mlsmrtgl pihtilasma olunca kaybett bebegimi test yapildi ama cikmadi doktor muhtemelen var pihtilasma dedi
mlsmrtgl Happybsrn dedim pıhtılaşmam var o yüzden acele ettim 😂😂😂 sonra diyor ki eşine söyle artık dükkan kapalı 🤣🤣🤣
annepamuk Anneolmayahasret bende ankaradayım genetik testi nerde yaptırdın doktora vs nereye gidiyorsun
mlsmrtgl Anneolmayahasret bende ilk kayıptan sonra yaptırdım en azından ikincide aynı şeyi yaşamayalım dedik . Tahmin ediyordum çünkü öyle de çıktı zaten .
mlsmrtgl Happybsrn yarın gidip bir yığın test vereceğim 😂 ilk gebeliğimde ki doktor benden bse istememiş ya bu bir sürü test istedi