Zekiye- 5200 lira Ankara özel Ortadoğu hastanesi. Buradaki araştırmalarımıza göre uygun fiyatlı bi paket olduğunu düşünüyorum. Devlet hastanesinde yaşananları da okudukça iyiki diyorum. Doktorum desen çok memnunum. Herkesin hayırlı doğumları olsun 💐
Serife00 tugce0606 peki kim neye göre belirliyor doğum ücretini belirti bir üst limit yok mu ücretlerde bu kadar bariz farklar çıkıyor
Melodixxx Lalesen valla ne yapacğımızı şaşırdk devlette doğum yapanların 2 gözü 2 çeşme özelde fiyatlar belli
Lalesen Melodixxx özel olup daha makul yerler var ama medicana 5 dese yine kabulum du ama 10 bin biraz fazla gibi 😑
Ebrarela_1963 Melodixxx sonuçta doğuracak olan bizleriz özelin hiçbir özelliği Yok bence herşey bizde bitiyor şehir hastaneleri ilgi süper 👍👍
Melodixxx Ebrarela_1963 ya öyle ama mesela o anda sıkıntılar fln çıkıyor yardımcı olmuyorlarmış öyle bir post var baya çektrmşler kadına
Zeynep0661 Lalesen evet canım aslında fazla diğer yorumları da gördükçe max olsun 5 bin diyorsun ama ben doktor için tercih ettim ve hastane de çok önemli doğum da başarılı olmaları temiz hijyen sağladıkları imkanlar vs hele ki şu virüs dönemlerinde hiç pişman olmadım doğumumda da olmam inşallah 🤲😊
Melodixxx Lalesen herkesn bütçesi farklı eğer sizi aşmıyorsa sıkıntıya sokmayacksa orda yapın kimin ne dediğine bakmayn ama sizi aşaşacksada yazık günah yani o kdr verilmz bence
Larisa Melodixxx aynen katiliyorum daha buyuk sehirlerde bu duzen bu sekilde demekki bende ankarada yasiyorum bende arastiriyorum fiyatlar cok uçuk 6 binler 7 binler 10 binler havada ucusuyor allah yardimcimiz olsun en son ilcelerde arastiracam sanirim oralarda daha uygun 😂
Melodixxx Larisa yazık ya millet kendisi için en iyisini istiyor belli ölçülerde parayı zorlansa bile gözdn çıkarıyor ama yani bunlrın yaptığı resmen vicdanszlk