sdnrkya Kullanan hanımlar bı bakar mısınız?doktor bı sorun yok dedi bunu verdi yan etkisi yok bitkisel ilacmis
Dlndmr sdnrkya bende pco olduğu için kullanıyorum çok fazla yararı var yumurtanın yeterli olgunluğa erişmesini sağlıyor ikinci kutumdayım kullanabilirsin sende çoğu doktor bilmiyor bunu yeni nesil bir ilaçmış
Tgbkzn AycanFb sdnrkya ben 1 seneye yakın kullandım pek fayda görmedim desem yeridir kişiden kişiye etkisi değişebilir
Duygu4444 sdnrkya canım ben ve arkadaşım kullandık memnun kaldık 3.kutu bitmeden hamile kaldık ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum
Melodixxx sdnrkya bebek yapmaya karar verdiğimde doktor folik asit eksikliğim için vermişti 2. Kutumdan sonra hamile kaldm onu bıraktrp norml foliğe geçmiştm
sdnrkya Dlndmr bende pko yok ama adet düzensizliği vardı bı düşük yaşadım doktor bitkisel yan etkisi yok dediğin gibi yumurtalıkları çalıştırıyor dedi adet bitiminde mi kullanmaya basladin yoksa adetliyken mi
Dlndmr sdnrkya içerisinde adet düzenleyici yardımcılar da var etkisi olur düzenli kullan istediğin zaman başlayabilirsin farketmez.
Susam24 Bendede pcos ve adet duzensizligi vardi bebek istiyordum bir ay kullandım daha sonrasinda hamile kaldım yumurtalıkları güzel çalıştiriyor
Gullzeynep25 Susam24 merhaba bendede polistik over var ve çocuk çok istiyorum nasip olmadı acaba doktora gitmeden bu ilacı kullanabilirmiyim herhangi bir yan etkisi falan olurmu ?
Susam24 sdnrkya ay canim hatirlayamadim şuan ama adet bitiminden sonra içtim diye hatirliyorum bide ben ayni zamanda ovulasyon testide yaptim sabirla :))
Gamzebydmr Ben kapsül olanı kullanıyorum canım 3 ay kullan dedi doktor banada hiç bir sorun yok kullan dedi
sdnrkya Susam24 heyecanlıyım açıkçası ümidim çok fazla bı sorun olmadığı için daha çok umutlaniyorum tabi önce Allah’tan ben adet bitince basliyim yinede🤭
Elifozmen33 Benim yumurta tembelligimden dolayi verdi hemen hemen 9 10 ay kullandim bir faydasini goremedim evrt bitkidel ama kisideb kisiye degisiyor etkisi onu kullanann kimi ilk ay hamile kaliyor yumurta büyüyüp catlayinca kimi kalamiyor benim gibi
Susam24 sdnrkya ah bilmem mi bende öyleydim hem korku hem heycan ama cok şükür.. allah hayırlı zamanda hayırli evlat versin canım :) stres yapma her şey güzel olacak :)
Gamzebydmr sdnrkya Yok canım 3.ayıma giriyorum ama çok faydası oldu reglimi düzene soktu bakalım bu ay 3 gün günüm geçti bir kaç gün sonra test yapacağım hayırlısı inşALLAH