Eşim rüyasında hamile olduğumu görmüştü bizim de beklediğimiz bir şeydi ama yine de eşlere malum oluyor burda çoğu kişi de okumuştum bunu eşi rüyasında görenler hep doğru çıkıyor. Daha sonra hamile olduğumu öğrenmeden önce 2 defa aynı rüyayı gördüm farklı günlerde. Anlamında kişi hamile ise erkek çocuk doğuracağı diye yazıyordu. Adetten 6 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. 1 hafta öncesi böyle adet sendromları yaşadım. Adet günüm geldi bende tık yok. Test de yapmıyorum dabi daha önceki ay hayal kırıklığı yaşadım neye adetim 3 gün gecikti internetten 15 adeti 10 mu 15 tl mi ne olan ucuz gebelik testi sipariş vermiştim. Adetim 3 gün geçikince sipariş verdiğim test de o gün elime ulaştı uyuyordum saat 4 civarı testi aldım denedim pozitif çıktı inanamadım. Daha sonra yine aynı rüyayı gördüm. Şuan daha cinsiyet belli değil ama eşim geçen gün rüyasında erkek çocuk görmüş bu da çıkarsa gerçekten insana malum oluyor. Çünkü ben kızıma doğum yapmadan önce tıpa tıp aynısını rüyamda kucağımda gördüm aynısını doğurdum Rabbim demek ki malum ediyor gösteriyor. Cinsiyeti öğrenince sizlerle de mutlaka paylaşacağım.🙂 hepinize cevaplar için teşekkür ederim💜