Wonderanne minyonanne ben tam aksi eksiye çok düşkünüm tatlıdan tiksindim ara ara canım istiyor ama çok değil kızım olacak
Naylonbranda Deletedmom269 ayy bende kahve ve çaydan tiksindim günde üç bardak kahv içen bana kokusuna tahammül edemiyorum
Mucizem7 minyonanne ben hamile olmadan öncede sonrasında da hep tatlı düşkünü oldum hala daha sabah bile gözümü açar açmaz tatlı biseyler yerim şuan 34+3hamileyim oğlum olucak ins😊💙👶
GENCOBGM Mucizem7 Mesela benim 5 gorumcem var kaynanam diyo ki hamile kalmadan öncede tatlıyı çok severdim hamileyken de hep tatlı yedim ama 2 oğlu da var onlarda da aynı şekil yediklerimizi aşermelerin kesinlikle cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum insanın bunyesiyle alakalı
Gulanelis minyonanne Canm inan bana farkı yok ilk haftalarda deli gibi turşu yedim sonra tatlıya döndüm bebeğim kız ama bünyeye göre değişebiliyor ekşi tatlı tuzlu olayı..
720berra- minyonanne kız yada erkek farketmiyor bence ilk zamanlar mide bulantısı olduğu için insan ekşiye sarıyor tatlı da mide bulandırıyor benim çok bulantı olmamasına rağmen böyleydi.yediklerinin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum kişiden kişiye değişiyor
_Koncuy_ minyonanne ilk haftalarda hep et istiyordum onu da üst üstte yediğim için tiksindim. Onun dışında ne ekşi ne de tatlı çekmiyor canım. Yiyebiliyorsam yiyorum. Tatlıyı özellikle yiyemiyorum ne çikolata olarak ne şerbetli sütlü ne de meyve de. Cinsiyetlerimiz daha belli değil eğer birazdan doktorumuz bi ihtimal verirse belki 🙏🌸
Selin648 Genelde ekşi yiyince kız bebek olduğunu söylerler ama ben deli gibi tuz ve ekşi ne varsa onları yiyorum 32. Hafta oldu halada tuzlu yemeye devam ediyorum tatlı pek yiyemedim ve oğluşum oluyor Allahın izni ile 😍
Kmslmsl 14+3 haftadayim doktora gittim 12 de erkege benziyor demistim simdide kiz dedi kafam karman corman 😂
sevdadumanli092 Bende limon agıde ve eşki şeyler istiyor En çok canım dondurma çekiyor ama bitter çikolatalar gördüm mü midem bulanıyor