Rezoo Zeyneptoprak okurken hiç farketmedim 😁 sizin yorumu görünce geri döndüm üşenmedim 12 saydım 😁 şaka bi yana taze annemizin gözü aydın güzelliklerle büyütsün bebeğini 🙏🏻
Zeyneptoprak Rezoo heycandan mutluluktan yazamadı muhtemelen bende bi kere takılınca göz ardı edemiyorum 🙊😅
Zhd9496 Svdslr saglikla buyutun bebisinizi insallah 🙏 benimde sayili gunlerim var suyum geldi yazmisiniz acaba suyunuzu normal ayaktaykende geldigini hissedebiliyomusunuz yani benim ilk gebelig8m ve merak ediyorum suyunuzun gelmesi akisi falan sicak yani ilik mi oluyo
Eska Svdslr Allah analı babalı büyütsün bende 14 tane derken saydım hikayeye pek konsantre olamadım 😄🙈
Clementine_ “Derken” leri beynimde yok sayıp öyle okudum diğer türlü dayanılacak tarzda olmamış anlatımınız😅 2,5 saat 7 tane dikiş mi attılar yani ?
Busra3457 My-Baby Elifeminask be Clementine_ Elifeminask en çok merak ettiğim soru lütfen cevaplar mısınız uyuşturmadılar mı birde hangi devlet hastanesi ?
Elifeminask Svdslr canm rabbim anali babali buytsn insAlalh. Canm 7 dkis nasl bu kdar uzun surdu acaba. Bide i bolgeyi uyustrmadilar mi dikerken
Svdslr Elifeminask Elifeminask uyuşturdular ama özenle diktiklerini söylediler .sorun çıkmasın dediler çok darmışşş yırtılmışş hep ondan sanırım
Elifeminask Svdslr canm ben 38 haftaligm ve norml dogumu cok istyrm. Bana henz karnin asagi inmems flan diyorlar. Bu durum gerck mi acaba gerckten karnin asagimi inmesi lazm. Senin inms miydi
Busra_122 Elifeminask bol bol yürüyüş yap benim karnım yüksekti doğum yapamazsin sezeryan dediler son iki hafta kala tavsiye üzerine yürü dediler durmaksızın yürüdüm ve son günlerim karnim şu an çok aşağıda ve hala inanamıyorlar ve normal doğum olacak
Svdslr Elifeminask evet inmişti . Benimki gören doğurcaksın diyor .cinsel ilişkiye girmeni tavsiye ederim . Ben doğumdan önce girmiştim sabah suyum geldi 🥰