123abc Gamze001 zor gidiyor 😂günü günümü tutmuyor bazen çok iyiyim bazen öyle yorgunum migdem yanıyor hareketlendik artık aciki nca uyanıyorum uyku düzeni pek kalmadı derken bitecek ins😃
Zuhraa Gamze001 hersey cok iyi yerinde durmayan oğlum var. Sadece biraz bacak ağrısı çekiyorum gece sizin nasıl
Yasemin00 Gamze001 Bende agrılarım çok nadir daha çok uzun yurüyünce oluyor agrım bu gun seker yükleme yaptırdım içim dışıma çıktı resmen bide 2 saat sonramidem in yanması bogazıma felaket vurdu ara ara olurdu ama yanma bu defaki berbat yanmaydı☹akşamaca yandı resmen 🤯
Eylul01 Mide yanmalarm hatsafhada 😔 ağırlaştm yürümek uyumak yatmak herşey zor geliyor artık. Allah yardımcımız olsun
Gamze001 Eylul01 aminnn🙏 Allahım sabrını veriyor ama çok şükür artık çabuk yoruluyorum bir de ağırlaştığımız için sanırım
123abc Gamze001 ınş canim hayırla karnım şimdiye hiç katılmamış ti bugün sem sert bir karinla uyandım 🙄31 hafta da ne ler bekliyor bizi acaba
Neslihannt Burcu2121 canım bendede boğaz yanması çok oluyor doktor ilaç verdi mi sana bana rennie duo verdi
Sdtsdmr Bel ve sırt ağrısından uyuyamıyorum.Yerde halının üzerine yatınca rahat ediyorum ancak :(( bira fazla yesem midem rahatsız oluyor.Heyecan hat safhadaa 😇
gamze2234 Sdtsdmr Maalesef öyle ama ben halının üzerine otursam kalkamıyorum eşim kaldırıyor, birde yatsam vinç lazım😹😂 dönmem vs çok zor oluyor ağrım oluyor yaniii, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Happyriver Bel ağrısı,kasık ağrısı,kalça ağrısı 😖 yürümek zorlaştı vs hayırlısı ile sağ Salim kucağımıza alalım şu bebilerimizi . Normal yürümek nasıl birşeydi unuttum,10 yıldır hamile gibiyim 😩😩
Yasemin00 Gamze001 Bebek saçlanıyor der eskiler aslı varsa ama ne alakaysa onla alakalı oldugunu düşünmüyorum.ben çokta
Gamze001 Zuhraa maşallah size o zaman 🙏 bende bir gün çok enerjiyim diğer gün yorgun ama sorun yok çok şükür sadece bel ağrım oluyor benim de
Gamze001 Yasemin00 mide yanmasında bebek saçlanıyor diyorlar sanırım ama bende pek inanmıyorum bence de alakası yok
SeHer1909 İlk kez bugün ağırlaştıgımı hissettim. Çatı ağrısı sancı bel krampları hepsini bir gecede yaşadım daha düne kadar evimi kendim temizledm yürüyüşümü sporumu yaptım. Bugün 5 adım attım ağlicaktm . Serum yedim geldim inşallah böyle devam etmez 😔
Fatma8988 SeHer1909 çatı sancısı derken pelvik kas kısmında bir ağrı mı oluyor.. Sanırım bende de o var..Tek ayağım önde yerden kalkarken hep oluyor.Dogum kolaylastıran egzersiler yapıyordum korkudan bıraktım
drn5410 Gamze001 şikayetler başladı ama halimize şükür.. 31+3üz çanta vs hazır değil beşik siparişi verdik eksik listesi bugün hazırladık.. Çantasını hazırlayan var mı 🤭 eksikleri tamamlayıp
Mehtee drn5410 vallahi bende cantayi siparis verip 1 aydir icini doldurmayanlardanim🥴 bide bilmiyorum ne lazim olur ne olmaz. Bu ayin icinde yapar bitiririm diye umud ediyorum🤲🏻🙄😂
Hayraz drn5410 33 haftadayım herşeyi aldım bez dışında.. ama çantam yok daha hazirlamadim ailem de yok burda tek başına fikir de alamıyorsun kimseden sırt çantası sipariş ettim gelirse hazırlarım heralde.. sağlıkla kucağımiza alalım insallah💕