Wonderanne Ayten456 doktor eline jel sürüp iki parmağı ile kemik açıklığı uygun mu değil mi diye bakıyor anlatılan öyle hatta ilişki bile daha zor muayenede bir şey yok diyen de vardı burda
Deslem Ayten456 ya ben bugün oldum hiç acımadı ama akşam biraz kan geldi muayeneden mi anlamadım sordum ama dönmedi kimse
Rumeysamutlu Ayten456 kesinlikle korkacak bı şey değil ben yaptırdım sadece kendini kasma ebe bakarken çocuğu nasıl yaptıysam bunuda yaparım diye düşündüm çok kısa sürüyor zaten ve benim kanamam lekelenmemde olmadı muayeneden sonra
PrensTaha Ayten456 ben yaptırmıştım beş dk sonra sancım başladı. Kendini kasma rahat ol iki saniyelik bir şey ben hiçbir şey anlamamıştım
Tuba3466 Benimde haftaya. İki parmagını sokuyo bakıo cok korkmayın. Normal ilişki gibi bişeydir eminim. Derin nefes alın verin 5 sn lik bişey.
Gamzedngdn Deslem canım nişanın gelmiş olabilir haftan uygun olduğu için yapılıyor çatı muayenesi zaten %80 muayeneden sonra doğum başlıyormuş genelde nişan gelerek
PrensTaha Deslem canım çatı muayenesinden sonra benim sancım başlamıştı ve sonuç doğum yaptım ve sanırım senin nişanın gelmiş
Deslem PrensTaha ama sadece bi iki damla yuvarlak diyim kan var canım sümüksü falan diyorlar nişan mı ki diyorsun