_gzm_ Halimehacin decavit ve gyno ferro kullanıyorum doktora dedim acaba vitaminler kilo yapıyor olabilir mi diye bu kadar yapmaz dedi biraz fazla bu yiyebiliyorsan kahvaltı da 2 veya 3 yumurta tüket rahatsız olmazsan iştahın kapanır dedi ama 1 i zor yiyorum omlet yapıp yiyemem hiç 🤭 sor bakalım sana ne dicek acaba ☺️
Halimehacin _gzm_ decavit in kilo yaptığını duymuştum ben onu da kullanıyorum onun dışında omega-3 ve ferro sanol ayrica aile hekiminin verdiği damlayı da hala kullanıyorum anlamadım ben kilo almıyim da kim alsin😂
_gzm_ Halimehacin aaa o zaman kilo almamız normal yapıyorsa hele sen hiç takılma gayet normal Alman bir sürü şey kullanıyorsun damlayı bilmiyorum ama hiç kullanmadım ne için ki?
Halimehacin Elifdoan Bu şekilde devam edersen en faa 11 le falan tamamlasın canım çok iyi vitamin ilacı kullanıyor musun peki sende
Selov Halimehacin verdi decavitle demir ilacı verdi hemşire ye sordum ben iştah açar ama kilo yapmaz herkes boğazını tutsun dedi
Ertey Minnakyavru bende karantinayla alakali oldugunu dusunuyorum calisirken hic almamistim . hemde vitaminler kan haplari hepsi istah aciyo onlar da etkili canm ya
1serapguneyli Ertey 75 ile falan evlendim herkes düğünden sonra çok kilo aldın vs diyordu haklılardı 😂 hamile kaldığımı öğrendiğim de doktora ilk gidişimde Bi baktım 95 kiloyum 😂 yani 95ile hamile kaldım kusmalarım falan derken 88e kadar düştüm sonra onu geri aldım şuan 94-95 gelip gidiyorum asla çıkmıyorum 😂
Sevil93 Merhabalar ben de 20+6 yım 1,5 kilogram aldım 🥰 vitamin ve demir ilacı kullanıyorum ama kan değerlerim iyi aslında doktorumun rutin verdikleri bu şekildeymiş ben de o yüzden bir gün birini,bir gün diğerini kullanıyorum😂