HappyMom 9.haftadayım yarın kontrolüm.var 3.gebelik diğerleri kalbi durmuştu onlarda hep öğürtu olurdu evden bile tiksinirdim bunda baştan beri rahatım tek midem yanıyor şükür yemek yiyorum istedigimi sabahları ac karna daha çok hafif bulantı oda pek rahatsız etmio kahvaltı sonrası geçiyor sürekli acikiyorum ama akşam yemeği sonrası kendimi frenledim 76 kiloyum dikkat ediyorum sabah kahvaltı olayım yokt benim kendime düzen koydum ogrendgmde beri 2 tne haşlanmış yumurta zeytin teneke peynir domates salatalık yanında eşim yapio limonata çay hiç sevmem nefret ederim ama türk kahvesi vazgecilmedim onuda azalttım öğlen acikirsam bir ekmek arası yapıorum akşam da 6 7 gbi bakliyat yemekleri yada sebze oluyor cacık ve salata canım.serin serin istio yiyorum ondan sonra yatana kdr hep su içiyorum kasikta adet olcak gbi hisler oluyor bacaklarıma vuruyor hatta bacagim ağrıyor vajinada bazen iğne batması oluo geçiyor belim ztn ayakta iken agrio hemen uzanıyorum çok duramıyorum bugünde ara ara olurdu yumurtlagimda bi ağrı var oda herhalde kissten bide i vardı gebelik basında şok olmuştum ama zararı yok buyuynce bebek geçer dedi yarın sorcam cnki o tarafim da hissediyorum ağrısını 😂