deletedmom33 Kızlar doğum için devlet hastanesinden özel oda istesem verirler mi ? Yada bu şekilde oda ayarlayan var mı?
NezaketKahraman deletedmom33 birminikannesi Canım niye fena oluyosun devlet herzaman anne ve bebek için en iyisini yapar, Özel ise kendisi için en Çıkarlı olanı yapar 😉
Esrelf deletedmom33 boş yer varsa verirler tabiki. Ama doğum servislerinde genelde herkes özel oda istiyor, sıra gelmiyor ne yazık ki.
Tugraninannesi deletedmom33 vermezler hatta hiç ilgileniyorlar bile çıldırıyorum o zaman yaaa 😤😤 ama benim hastanemdeki doğumhane servisindeki ebeler çok güzel ilgileniyor muayenedeki hemşire ve Dr dan çok şikayetlerim var
Karhan Ben ilk dogumda tutmustum hastanem berbatdi tek sansim ozel odaydi cok rahatdim yan yatagimda refakatcim yatabildi tektik odada ve benim kaldim hastane ankara zubeyde hanimdi refakatci yasakti
deletedmom33 Karhan körezi biliyor musun canım bende orda doğum yapcam sanırım özeller çok pahalı maalesef . İsteyen alabilir mi yani canım
Deletedmom_879 Karhan ayyy canim seni bana allah gönderdi 😊 hangi ayda tuttun odani kimlerle iletisime gectin ne kadara tutmustun bide oncelik verdikleri hastalar varmi bende ozel oda tutucam zübeydede
Karhan Çok pahali degildi benim zamanimda bi gun 80 falan olmasi lazim canim tabi o an senden once dolmadiysa tutabiliyosun doguma girmeden ayarlayabilirsiniz
deletedmom33 Karhan öyle önceden oluyoda ayarlarım canım.. özelleri araştırdım pahalı canım o yüzden devlet seçmek zorunda kaldım
birminikannesi NezaketKahraman doktoruma bisey demiyorum cok iyi kendisi ama acildeki ebeler insani gerckten mahfediyor. Daha dun gece gittim ayy bi afra bi tafra bi azarlama fln. Alttan muayenede canimi cikardi ebe 😵
Esrelf deletedmom33 canım biraz zor o ya. Sıradan devlet hastanesi değilde tıp fakültesi olsa ayarlıyorlarda devlette zor. Ama belki şansına o gün fazla hasta olmaz özel oda verebilrler. Sen yine de doğum yapacagın servisin hemşirelerine sor belki yardımcı olurlar.
deletedmom33 Tugraninannesi orası öyle tabi ama insan en iyisi olsun istiyor imkanların el verdiği yerde