Deletedmom316 Happybsrn hayir zanim ben 60 li ovulasyon testi almistim onda hediye gebelik testi yoktu ama 30 lu olanda vardi gebelik testi ama benim icin onemli olan ovu testiydi o yuzden 50 li olandan aldim 2 ay denedim ovu tutmadi 2 kurtajim var bu arada . Bu ay 3 cu denemem Rabbimden Hayirlisi bekliyorum bi 8 gun geçsin elimde 2 tane gebelik testi var
Haree Benim de 28. Gün bekliyorum bakalım.. Henüz test yapmadım evde şuan yok, biraz da bilerek almadım,inşallah hayırlı haberler alırım tüm bekleyenler gibi
Haree Happybsrn Bugün olmam gerekiyordu hala bir şey yok. Geçsin istiyorum bakalım, en azından öyle yaparım.. işte bir umut olsun istiyor insan
DerinBade Kızlar adetime 9 gün kala dün akşam test yaptim ve çok silik ikinci çizgi var ikinci bebek için uğraşıyorum eylülde ve mart ayında iki tane kimyasal gebelik geçirdim
Happybsrn DerinBade Google img yükle tıkla ordan resim yükle altta link çıkacak kopyala yapıştır buraya
Haree Happybsrn merak ediyorum ama gecikme olmadan yapmak istemiyorum bu ay, yarın yaparım büyük bir ihtimalle.. Ayaklarım buz gibi, hafif kasık bölgesinde ağrı oluyor, göğüslerde ağrı. Bu belirtiler adet ağrılarına da benziyor 🤔