Annesed Happybsrn canım merhaba benim pikin üzerinden 8 gun gecti adete 3 gun var geç yumurtladım bu ay hatırlarsın belki bugün erken gebelik testinden vardi yaptim negatif cıktı 😑
Happybsrn Deletedmom316 belirtilere takılma canım yaaa herkeste olmuyor çünkü örnek gördük burda. Yumurtlamanın 10. gününden itibaren çıkıyo testlerde bazıları geçde oluyo tabi
Deletedmom316 Happybsrn dogru canim bekliyorum canim 8 gun sonra yumurtlamamin 15 ci gunu olucak 8 gün geçmeden test yapmicam üzülmem bi yana parama yazik yaa o kadar teste para veriyorum ki 😊🤭 bu ay olmazsada öteki aya kismet
Gamze1618 Happybsrn 4 gün sonra güzel haberlerle gelemedim 13.gün çıkmadı Dpo 14-15te pozitifi gördüm ama kanamam başladı kimyasal geçiriyorum bu ay :)
_eylul09 Happybsrn geç yumurtlamadan dolayı değişmez bence adet tarihin. Benim de 6 haziran . Bi an önce gelseeee 🙈
Happybsrn _eylul09 bilmiyorum ki değişen diyen var değişmez diyen de bence regl düzensizliği olan insanlarda gecikme oluyordur diye düşünüyorum yoksa günün de geliyordur bakalım bu hafta sonuna kadar regl olmazsam bi umut vardır derim 🙏🙏🙏
Gulceefe-00 Benimde yumurtlama 24 unde oldu adete 11 gün kaldı bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız 😁
Gulceefe-00 Happybsrn pek düzenli olduğu söylenemez 26 27 28 30 günde bir oluyorum bu aralıkta değişiyor yani buna adet düzensizliği demiyorlar ama öyle sabit 28 günde bir olmam😁