Sara dilek1 Bende etrafimdada burdada cok duyuyorum .Ama bazi kadinlarda dogum yaptigin aninda oluyo.Birde duyduguma gore doguma yakin hurma,ceviz,sut bunlar sutu artiyor.Birde goguslerinde deyisiklik varmi?
dilek1 Sara evet hurmayı bende duydum canım. göğüslerimde kararma var ama onun dışında ne bi şişkinlik ne bi ağrı var 🤷🏻♀️ etrafımda bende duyuyorum yok süt geliyomuş yok gögüsler çok şişiyomuş ağrıyomus diye bende hiç birşey yok sende değişiklik varmı ?
Sara dilek1 Bende goguslerim uc kisiminda kararma var.Birde goguslerim bir gun sisiyo birgun kuculuyo.Diyolarki hormonlardan dolayiymis.
Birhamis dilek1 canım benım hıc akmıyodu bebegım dogdu süt eme eme geldi kafana takma yani dogduktan sonra geliyo
ManolyarkmezTekin dilek1 tabikide ne sütü daha hamilesin doğumdan sonra ne zman evinde sıcak bir duş alırsın biraz uyursun bol bol su içersin işte ozman süttlerin gelmeye başlar sakın şuanda bunları düşünme takarsan hiç gelmez doğanın kanunu bu Rabbim o yawruyu karnına koymuşsa emin ol sütünüde verir sana unutma her anne çocuğuna göre süt yapar sen bebeğinle bir bütünsün ve birlikte şekilleniceksiniz bama doktorum söylemişti doymuyor sanırım dedim oda bana dediki bu bebek ayda 1 kg alıyor demekki doyuyor senin sütün ona yetiyor rahat ol sütün gelicektir
GulerBuyuk Arkadaşlar, 21 haftalık hamileyim. 18.haftadan beri süt geliyor ama ben de bu konuyu görüşmek için doktorumla olan randevumu sabırsızlıkla bekliyorum. Sorun var gibi düşünüyorum. Normalde doğumdan sonra süt başlaması gerekiyor tabii ki...
dilek1 GulerBuyuk ben bir sorun olduğunu sanmıyorum canım benim yengeminde sütü önceden gelmiş ve çoğu kişinin öyle