Mommytobe2020 Kizlar 34 haftalik olduk, 10 günde bir anda 2 kilo aldim, shok oldum 😭 gercekten asil simdi basliyoruz galiba kilo almaya , sizde durumlar nasil ? 😘
EzgiCan_ Mommytobe2020 tabi burda bebiş kaç kilo alıyor seninle beraber o önemli hepsini sen mi alıyorsun bebek mi
denizsn Mommytobe2020 eğer abartı bişey yemediyseniz ödemdir birkaç gün dikkat edip öyle ölçün bakalım tekrar.
Fatma8988 Mommytobe2020 33. Haftadayız akşamları yersem sanki haftada 1 kilo alıyorum:/ akşam yemeklerini erkene cekerek çözüm buldum… Bencede asıl şimdi başlıyor kilo almalar😬
__meczup__ Ramazanda aldım bende 2 kilo önümüzde ki 2 hafta sadece 1 kilo almam gerekiyor hesaplalarima göre ama bu iştahla önü açık valla 33 deyim bende baştan beri 5 kilo aldım
Mommytobe2020 denizsn evet ayaklarim sis, birazda bayramda tatlilari kacirdim galiba, dikkat etmeliyim 😔 haftaya doktor randevum var, cok kilo alinca kiziyor ..
Fatma8988 Mommytobe2020 en gec 6 da bitiriyorum.. sonrasında cok acıkırsam badem ceviz ile geciştiriyorum:/
__meczup__ Mommytobe2020 7-8-9 aylarda 2 şer kilo ideal aslında fazla değil daha az olabilir ama moral bozmaya degmez . Benim doktorum 4-5-6 aylarda 1 er kilo son aylarda 2 şer kilo normal dedi
Pankek Mommytobe2020 ilk 3 ay toplamda 1 kilo veya hiç, 2. Trimester her ay 1 kilo, 3. Trimester her ay 2 şer kilo, toplamda 10kilo ile hamileliği tamamlamak normal diye diyetisyenim demişti bana
_mucizem_ Mommytobe2020 32+2 yim bende de durum aynı 😂resmen 30 a kadar 4 kilo ile felan geldim şimdi 6 kilo oldu toplam 🙈😂
Wonderanne Mommytobe2020 son aylarda ayda 2-4 kilo alınıyor çünkü bebek hızlı büyüyor annesi o yüzden 🤗🌸