halime21 Hayat2706 kalitesi çok güzeldi baskı model yaptırdım ama baskısı sanki kumaşla bir gibi yani normal tişört baskıları gibi değil cnm
melindam Btlsngl Çok Kaliteli Yıkadım Ütüledim Hiçbişey olmadı Olmazda Zaten Direk Baskı Gibi Değil Ben Yerinş Çok Beğendim Nevresim Takımıda yaptırdım Aybı Yerden Oda Çok Kaliteli Yumuşacık Ben Jakarlı Hastane Çıkışı Yaptırdım Penye Yaptırmadım
Ozgee11 E bebeğin ürünleri kaliteli oluyor. Minicity tavsiye etmem. Uniqon , Tuğbakuğu forbaby burdan çok memnun kalanı duydum.
GebeAnne Hayat2706 butikbebecik sayfasından da isimli yaptırdım henüz gelmedi ama içinde yastığına varana kadar var. 150₺ piyasayı araştırdıysan baya uygun
Senemgltkn Hayat2706 ben uniqondan aldım ve efsane birşey. Kumaşı dokusu baskısı kalitesi herşeyiyle 10 numara.
gamze2234 Hayat2706 nakıssepeti nden yaptırıyorum, sepetli ve yastıklı set ,iletişimleri gayet iyi umarım en kısa zamanda gelir 🙏🏻
Neclanur prensprensesannesi__ canım linki beceremem kesin ama bakıp direk adını yazıyorum instgramda aratırsan bulursun hemen
Neclanur prensprensesannesi__ serminin_nakisdunyasii sermin kececi d ye geciyo kuzum benim ürünler geldi çok memnun kaldım