Hayat2706 Kızlar İnstagram dan hangi sayfalardan alışveriş yapabilirim kaliteli ve güzel olsun istiyorum , isimli istiyorum ??
halime21 Hayat2706 hediyelikherşey06 diye bir site ve toplamda 5 gün falan sürdü hemen geldi yani bazı siteler 20 gün diyordu erken geldi benimki ve çok memnun kaldım nasip olursa bugün yıkayacağım
Ltbumt Hayat2706 isimli olanlar güzel gözüküyor ama dokuları çok kaliteli değil bence yenidoğan için en güzeli idilbaby trendyolda da kendi sayfasında da satılıyor çok güzel kumaşı
Gmszzgl Ben uniqon dan sipariş verdim isimli nevresim takımı ve hastane çıkışı seti. 20 gün oldu hala hazırlanıyor diyor. Gerçi zaten kargoya verme süresi 15 iş günü diye belirtmişlerdi ama insan yine de sabırsızlanıyor ☺️
halime21 Hayat2706 kalitesi çok güzeldi baskı model yaptırdım ama baskısı sanki kumaşla bir gibi yani normal tişört baskıları gibi değil cnm
ssemashn Normal kıyafet olarak ogunbebe , enucuzbebekmarket , minicity den alışveriş yapabilirsin isimli kıyafeti de tugbakugu dan yaptırmıştım ben memnun kaldım
civcivimmm Hayat2706 uniqon dan aldım canım teslim süresi 15 iş günü birazda yoğunlar ama güvenilir sayfa 👍
Neclanur Hayat2706 serminin nakış dünyası saniri m canım ben orda yaptırdım öyle set halinde istemediğim için tulum şapka eldiven şeklinde 50 lira kumaşı yüzde yüz pamuk ve işlemesi çok güzeldi ben çok beğendim eğer 10lu falan sana da saçma geliyorsa o şekilde yalıtabilirsin ben gerisini kendim tulum zıbın şeklinde takım yapıp yedek olarak alicam 3 4 takım 🤗
melindam Btlsngl Çok Kaliteli Yıkadım Ütüledim Hiçbişey olmadı Olmazda Zaten Direk Baskı Gibi Değil Ben Yerinş Çok Beğendim Nevresim Takımıda yaptırdım Aybı Yerden Oda Çok Kaliteli Yumuşacık Ben Jakarlı Hastane Çıkışı Yaptırdım Penye Yaptırmadım