Tugce1803 EdanurZ bence biraz daha bekleyin ben 6+6 yım diye gittim bebek 6+0 çıktı o yüzden kalp atışını duyamasak da gördük yarın tekrar gidicem 7+4 olduk bakalım inşallah duyarız bu kez☺️
EdanurZ Tugce1803 salı günü buradaki tıp fakültesine gideceğim eğer kalp atışı alınmazsa 7+4 te devlet hadtanesinden randevum var oraya gideceğim 🙈 o zaman alınır herhalde 😊🤗
Mercimeginannesi-ozge Tugce1803 ben görme bile göremedim 6 hafta 4 günlük insallah görebilirim bidakıne
Mercimeginannesi-ozge Tugce1803 bende öyle ilk özelde simdi den sınra devlete gidicem özelden memnun kalmadım
EdanurZ Sizde böyle sanki yumurtalığınız ağrıyor gibi hafif hafif ara ara ağrılar oluyor mu? Bazen batma gibi bi ağrı?🤔
EdanurZ Mercimeginannesi-ozge o zaman normal olan kasık ağrısı olarak bahsettikleri bu oluyor demekki 👍🏻😊
Mercimeginannesi-ozge EdanurZ o yerleşiyor diye agrıyor yada üşütmedende olabliyor bende bugun sordum sağ tarafıma bi agrı giriyor gidiyor dedim üşütüyorsun ondan dedi
Esrayd Mercimeginannesi-ozge ben 5 haftalıkken doktora gittiğim de doktor şimdi görünmez 2 hafta sonra tekrar gel dedi. 7+4 haftalıkken görmüştük miniğimizi :)
Mercimeginannesi-ozge Esrayd ayy walla ı insallah bende görürüm öyle 7 haftama giricem işde bende insallah görürüm bende :( üzüldüm cok
Minikimleben Mercimeginannesi-ozge üzme kendini ilk öğrendikten sonra giden herkes yaşıyor bunu inşallah bir sonrakinde görürsünüz duanı rabbim hayırlısıyla sevindirsin inşallah
Arslnyldz Mercimeginannesi-ozge benim de ilk gebeliğimde görünmedi bir umut hep bekledim maalesef boş Gebelik
Caglanuroney Mercimeginannesi-ozge ben 8. haftamda görmüştüm bebeği canım 10 gün sonra felan görürsün sende inşallah
Wonderanne Mercimeginannesi-ozge ben 6.haftada gittim görmüştük aslında ama sizin geç döllenme olmuş olabilir