Rabia-03 Kızlar bebek amniyon sıvı fazla olup bütün testler temiz olup şekeri cıkan varmı neler yapıyosunuz
Melek_94 Rabia-03 benim hicc bişi yokken bebeğin suyu da iyidi şekerim cıktı ve diyetisyene gitmemi söyledi doktorum şuan diyet yapıyorum, zaten şeker cıktıysa sizde, diyetisyene yönlendiriyor doktor ve düzene giriyor
Merdgn Rabia-03 Bende de hiç bişey yokken çıktı şeker. Öyle iri bir bebeğim yok. Suyum da normal çok şükür. Ama şeker yüksek. Şimdi takip ediyoruz endokrinolojiye gidiyorum ben. Diyet yapıyorum karbonhidratı şekeri kestim meyve sınırlı. Açlık tokluk ölçüyorum evde kendim. 2 hafta oldu ama zor geliyor biraz diyet ama mecbur tabi ☹️ Bugün doktorum dikkat etmen lazım şu an her şey normal ama sonradan sorun olmaması için dedi. Tokluk 140 altında olmalıymış. Takip ediyoruz bakalım.
Beyaban Rabia-03 banada suyu fazla dedi bakalım şeker testinde ne çıkacak bilmiyorum ama yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi makarna tatlı çikolata pirinç ekmek hamur işi kesinlikle tüketmemem gerektigini söyledi
Rabia-03 Merdgn henüz şeker testi yaptırmadım ama detaylı ultrasonda doktor şekeeın ola bılır dedı bakalım şeker testımse ne cıkcak
Melek_94 Merdgn kaç haftalık bebişş, evet bana da cok zor geliyor diyet hamilelikten kaynaklı normalde asla zorlanmam
gamzosgamzos Benim doğuma kadar suyum fazlaydı sekerden dolayı insülin+diyet olarak devam ediyordum ona ragmen hep fazlaydi
Ahsen_0663 gamzosgamzos kaçıncı haftada doğum yaptınız? Erken doğum tehlikeniz varmıydı şekerden kaynaklı
Melek_94 Rabia-03 bebeğin suyu fazla olması şeker belirtisi oluyor arkadaşmnda öyleydi şeker testi yapıldı ve yüksek cıktı hemen diyete başlattı doktoru
Rabia-03 gamzosgamzos maşallah 🥰 benimse henüz yeni fark edıldı inşallah gecer giderde bende rahatlarım
gamzosgamzos Rabia-03 gecer canim Allah’ın izniyle birşey olmaz Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
Merdgn Melek_94 Size de maşallah canım sağlıkla gelsin bebişler inşallah 😍 Bugün doktorum biraz korkuttu bişi yemeye korkuyorum valla 😂
Melek_94 Merdgn inşallahh, ya sormaaaa bende korkuyorumm yemeye diyet yapıyorum diye mi bilmiyorum ama sürekli canım tatlı türü şeyler istiyor 😂 kız mı erkek mi bebeğiniz
Merdgn Melek_94 Aynen ben de ya olmayacak tatlılar istiyor eşim artık sabret doğumdan sonra alacam diye teselli ediyor 😂😂 Erkek benim sizin? İnsülin kullanıyor muydunuz siz? Dikkat etmezsen başlarlar insülini dedi bugün doktor inşallah gerek kalmaz.