Amine1805 Rabiss25 bende o haftada 6 kilo almiştim şuan 35 hafta 11 kilo aldim toplam doguma kadar 15 i bulur herhalde 😃
Lydia gamzosgamzos eve döndüğünüzde kaç kilosu gitmişti? Bende benzer bir skorla bitireceğim sanırım ondan merak ettim😂
gamzosgamzos Lydia 86 ile doguma girdim eve geldigimde 77 ydim 1hafta sonra 72 ye dustum simdide 71 72 gidip geliyorum :) süt yapsın diye ne duyuyorsam yiyiyorum :)
ruveyda98 gamzosgamzos en çok merak ettiğim soru geliyor noldu kilolar gitti mi 😂 kaç kilo verdin doğumdan sonra
gamzosgamzos ruveyda98 63le hamile kaldım 86yla doğuma girdim 2 gün sonra eve geldiğimde 77ydim 1 hafta sonra 72 ye düştüm 5 aydır 71 72 gidip geliyorum :) yani tam veremedim ama süt için herşey yiyiyorum :)
ruveyda98 gamzosgamzos evet benim eltimde 57yle hamile kaldı 83 le doğuma gitti çıktışında 10 kilo gitmiş şu an oda beş aylık 68 kilo veriliyor dert etme diyor ama takılıyorum ister istemez çünkü evlenmeden önce 50 kiloyu bile görmedim 🙄
gamzosgamzos ruveyda98 aynen canim veriliyor kesinlikle ben diyetisyen yardimi alicaktim kalan kilolarim icin ama virus basladi hstaneye gidemedim kendi basimada birsey yapmak istemedim sutum etkilenir diye :)