busravolkan 16+5’im henüz hiç almadım hatta 1-2 kilo verdim diyebilirim. Kilo almamam bebeğimi etkiler mi acaba? 🙄
Busimss busravolkan etkilemez canım kilo alıyorsa bebeğin haftasıyla uyumluysa sorun yok. Bende belirli bir süreye kadar kilo almadım bebeğime gidiyordu hep
Lydia gamzosgamzos eve döndüğünüzde kaç kilosu gitmişti? Bende benzer bir skorla bitireceğim sanırım ondan merak ettim😂
ruveyda98 gamzosgamzos en çok merak ettiğim soru geliyor noldu kilolar gitti mi 😂 kaç kilo verdin doğumdan sonra
Gul0101 Sdknurr 26 hafta 10 kilo ben nerelere gidem dogurana kadar bi 15 daha alirim heralde cunku hareket yok😔
Dilan3eymenn Sdknurr 37 Olcam pazar günü 🙏16 kilo aldım ideal bence 😊39 da mecburi sezeryan olcsm 17 on sekiz kilo almış olurum toplam buda çok normal Dr um demişti 😊
Amine1805 Rabiss25 bende o haftada 6 kilo almiştim şuan 35 hafta 11 kilo aldim toplam doguma kadar 15 i bulur herhalde 😃
Melisasam Off 17. Hafta 5 kilo aldim :(( dikkat etmeme ragmen vucudumda cok odem var. Tuvalete cikmak benim icin kabus.:(