hulyafatmadmr Esrakaan çok şükür kavuşuyoruz. Senin için de en güzelini en hayırlısını diliyorum. Bakalım heyecan dorukta🥰🥰
Nihalagpak Dkk Yaaa bir de ben normal doğumu bekliyorum, doktor bekleyelim dedi.Heyecandan uyuyamıyorum artık 🤗
Svklc Emineliahmett AA gerçekten mi 😂😂 çok sevindim gözün aydın bende bugün gittim daha gelesi yok kızımın sancı da çıkmadı 🤦♀️
Ozgemila Son iki ama gelen giden yok sancı nişan su kanama hiçbiri gelmiyor doğuma olan inancım kalmadı 😄öyle bir şey yok sanırım
Hatmaz Kızlar benim belli oldu mayis annesi oldum 29.05.2020 akşamı Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏🏻
hulyafatmadmr Hatmaz hayırlı olsun canım❤️ benim oğlan da bugün yarın gelmezse 1 haziranda sezaryen olacağım 🥰
Emine_Leyla Mom20_ kaç haftaliksin canm nisan geldikten sonra me zaman doğum olur acaba bi fikrin var mı
zeynep_2020 Emine_Leyla benim nişanım 9 buçuk 10 gibi geldi akşam, gündüz 12 buçukta dğordum nişan geldikten 13 saat donar fal. Doğurdum ama herkeste aynı olmuyor kimisi nişan geldikten bir hafta sonra doğuruyor
Emine_Leyla zeynep_2020 Aa maşallah canm sana cabuk dogurmusun nisandan sonra acaba bizimki nasıl olcak merak ediyorum yarın benimde 37 hafta olcak 3 haftamız kalıyor bakalım ne zaman olcak doğum hayırlısıyla 😊🌷
zeynep_2020 Emine_Leyla 39+ 2 de doğurdum bende ☺️ Daha önce bekliyordum sabrım kalmamıştı ama bebek belirliyor geleceği zamnı 🥰
Nazliiiiii hulyafatmadmr 40+0 ız ama beklıoz bakalım sancım var iki seferde nst de sancım cıkıo carsamba ve cuma kontrolde cıktı bakalım beklıoz kızlar
hulyafatmadmr Nazliiiiii sağlıklı bir şekilde kavuşmanızı temenni ederim. 🙏 Ben de allah izin verirse pazartesi günü kavuşacağım. 🥰