Esrakaan hulyafatmadmr Geçen hafta da kontrolüm vardı. Çatı muayenesi yapmıştı doktorum. Ama açıklığım yoktu. Acaba yarın tekrar yapar mı açıklığım var mi yok mu diye merak ediyorum
Sedatas2323 @hulyafatmadmr Aynen bakalım hayırlısı inşallah Kız erken gelir diyorlar ama bizim kız memnun hayatından galiba 🙂
Hamidetelli26 hulyafatmadmr 38+1 haftalığız 37+6 da nişanım geldi bekliyoruz suyumun yada agrımın gelmesini 😊
hulyafatmadmr Esrakaan canım gittim hastaneye. Bebeğim makat geliş hala. Pazartesi 39+4e gün verdi doktorum. 🥰
Svklc Emineliahmett Benimde daha hiçbişey gelmedi 🤷♀️ sadece sancı oluyo o da düzenli değil. Nasıl geçti muayene herşey yolun da mı 🤗
Svklc Emineliahmett AA gerçekten mi 😂😂 çok sevindim gözün aydın bende bugün gittim daha gelesi yok kızımın sancı da çıkmadı 🤦♀️
Esrakaan hulyafatmadmr yaa ne güzel kavuşuyorsunuz pazartesi demek 😊 ben de geldim hastaneden. Benim ki doğum pozisyonunda ama nst de sancim falan çıkmadı yine. Yani ben beklemedeyim hala bakalim😊
hulyafatmadmr Esrakaan çok şükür kavuşuyoruz. Senin için de en güzelini en hayırlısını diliyorum. Bakalım heyecan dorukta🥰🥰
Nihalagpak Son 7 diyor uygulama, ama ne nişan ne sancı ne başka bişey. Kızımın keyfi yerinde herhalde 😃 Gelmek istemiyor
Nihalagpak Dkk Yaaa bir de ben normal doğumu bekliyorum, doktor bekleyelim dedi.Heyecandan uyuyamıyorum artık 🤗