Aysegulyeter hulyafatmadmr 38 e kadar bekleyelim eger dönmezse alalim riske atmak istemiyorum dedi cnm.
Aysegulyeter Mihranyesim ay cok sagol cnm insallah dediginiz gibi olur. Icimi rahatlattiniz valla cok sagol😊
Aysegulyeter Esarikay cok tesekkur ederim cnm insallah dediginiz gibi olur bende kolaylikla atlatirim. Icimi rahatlattiniz cok sagolun valla.😊
Mervee35 Peki sezeryandan sonra korse kullanan var mı? Ne kadar zaman sonra kullandınız ve işe yaradı mı 🙏🙏
Netdlxx HnY Benim dikişim estetik dikişti. Dikiş alımı da şöyle, kesi yerinin bir ucundan bir ucuna karının iç kısmında oluyor. Dikiş alımında bir şey yok, doktor bir ucundan çekiyor toplam 4-5 an sürüyor 😘
HnY Netdlxx anladım o zaman kolay işmiş. Ben başka şehirde dogum yapacam da ondan merak ettim normalde yaşadığım şehirdeki bir doktor da yapar o zaman 5 saniye icin yol gitmeye gerek yok. 😁
Yakamoz__gul Aysegulyeter valla benim kardeşim mecburi sezeryan oldu bel fıtığı vardı. Çok şükür hiç sıkıntı yaşamadı. Hasteneye bizi rafakatci almadılar iki gün hastanede bebegine kendisi baktı. Eve çıkıncada hiç yatmadı bizle beraber oturdu. Sadece parol le geçecek kadar ağrısı oldu o kadar. İnşallah sizde kolay ve rahat atlatirsiniz 🙏
bir_pasa_annesi Aysegulyeter, cnm 2 ay önce spinal sezaryen oldum hiç korkulacak bir şey yokmus panik yaparsan sakinleştirici veriyorlar yarı baygın yarı uyanık oluyorsun odama geldim uyusuklugum gecti hemşire yürüttü kalkıs o kalkıs daha oturmadım Allaha şükür agrım felan olmadı (bence doktordan kaynaklanıyor eli hafif doktorumun çünkü kim dediyse agrım var yürüyemiyorum 2 ay kalkamadım vs vs)
Ysmn35kmsl Aysegulyeter epidural oldum ben canım iğne ile zaten hiçbir şey hissetmiyorsun mide bulantım olmuştu hemen ilaç verip müdehale ediyorlar benek hemen geliyor zaten hemen yanağına tutuorlar sıcacık🥰🥰sonra onun bakımını yapmak içşn alıyorlar. Dikiş faslı biraz uzun odaya çıktım 3saat sonra falan iğnenin etkisi geçti acı hissetmeye başladım hemen tekrar ağrı kesici yapıldı hemşirw yürütmeye geldi ağrım oldu zorlandım ama mecbur yürümek zorundasın 1hafta kdar keskin ağrım oldu sonrasında yavaş yavaş düzeldi
Merveeipk Aysegulyeter benimde ilkti canım bende aynı korkuları tedirginlikleri yaşadım ama emin ol korkulacak bişey yokmuş. Kendine cesaret ver ve ben güçlüyüm yaparım de. Emziremiyorsun diye bişey de yok bak gör sürekli kucağına alıp emzirmek isticeksin anneliği en güzel yanlarından biri emzirmek bence😊🥰