Yeliz1 Kızlar selam 8 haftalık hamileyim bazen midem bulanıyor bazen bulanmıyor.Gögsümde öyle bazen hassas bazen değil. Bu durumdan korkuyorum sanki belirtilerim gitmiş gibi hissediyorum sizde nasıl belirtiler oluyor Sizinde günlük haliniz değişiyormu
Ozdmrkbraa Yeliz1 bende de belirti yok hatta bebeğin varlığını bile unutuyorum göğüslerimin hassasiyeti biraz azaldı 8+6 dayım bel ağrılarım başladı onun dışın da symslmz bende çok acıkıyorum nedense 🤭🤷🏻♀️
Merve39 Yeliz1 ilk baştaki belirtilerin yavaş yavaş gitmesi çok normal bende de göğüs hassasiyeti vardı, mide bulantısı vardı geçti, yerini baş ağrısı bel ağrısı alır yakında 😊 endişelenme 💆
Aysungunduz86 Yeliz1 bende 8 haftalik 👋 gunduzleri migdem bulaniyor arada birde migde yanmasi oluyor birde cok uykum geliyor😁
Boncukk-5 symslmz daha bebek sizden beslenmez nasıl acıkıyorsunuz böyle 8 haftalıkken garip doğrusu. 🧐🙂 17+5 haftalık oldum hala günde 2 öğün yiyorum
Betull43 Benim de öyle bazen çok hissediyorum bazen de hissetmiyorum belirtileri ben de korkuyorum mesela midem bulansa kötü bulanmasa da kötü o zaman bi şey oldu bebeğe sanıyorum ya da bugün eşim bana sarılırken karnıma biraz baskı oldu hafif bi agrım var bi şey oldu diye onu kafama takıuorım anlayacağın ağrım olsa da takıyorum olmasa da 😒
Yeliz1 Betull43 evet aynen canım bende öyleyim .sanırım herkeste var bu durum .Midem bulansa hayattan kopuyorum resmen ama bulanmasada neden bulanmıyor diyorum
Betull43 Ben de çok acıkıyorum çok açık iştahım ona da ayrı canım sıkılıyor😔 bu ara bebeği çok merak ediyorum bi kaç kez uzun yolculuk da yapmak durumunda kaldım yarım da yapacağım hatta sonraki gün bi ultrasona baktırayım diyorum 😏
Yeliz1 Betull43 aslında bebek saglıklıysa her türlü Yaşar demişti doktor .Yani halter bile kaldırsan bişey olmaz diyor ama biz yinede endişeleniyoruz şahsen ben hiçbi iş yapmıyorum:))
Ilknur16 Merhaba, biz yarın tam 8 haftalık olucaz, bu akşam çamaşırımda çok az silik bi kahverengi leke gördüm, sizce ciddi bir şey olabilirmi yoksa yerleşme lekesi falan midir? Yarın doktoruma gidicem ama içimdeki şüpheden kurtulamıyorum.
Yeliz1 Ilknur16 canım 8 hastalıkken bebeğin elleri falan oluşmaya başlıyormuş ondan lekelenme olabilir diye duymuştum endişelenme sen kalp atışını duydunmu
Duygu21 Ilknur16 bunun için bi doktora git canım bence en azından bi hap çocuk için düşmesin diye onu verir ilk önce rabbim ama önlem şart 😇
Ilknur16 Yeliz1 Evet geçen hafta perşembe günü duyduk kalp atışını, bidaha 5 hafta sonra çağırdı doktorum kontrole ama o kadar bekleyemem şüphelendim yarın gidip bi kontrol ettiricem tekrar
Yeliz1 Ilknur16 Benide 15 gün sonra çağırdı tekrar ama kan olmadığı sürece korkma bence gerçi korkma diyorum ama bende herseyde korkuyorum
annesinin_minigi Ben de 8+3 üm benim de belirtilerim azaldı geçen hafta bi kaç gün önceki kontrolde kese yapısı bozuktu ve kalp atışı duymadık. Cuma günü yine kontrolüm var yine aynı durum olursa sonlandırılacak. Dua edin bana da. Rabbim yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin
Yeliz1 annesinin_minigi aaa insallah bişey olmaz çok üzüldüm neden öyle oldu ki sen hiç kalp atışını duymamısmıydın
annesinin_minigi Yeliz1 evet henüz hiç duymadık. Aslında bi öncekilerde sorun yoktu. Ama doktorum en son kese yapısı bozulmuş sağlıksız bi gebelik gibi duruyor dedi. Bir hafta sonra tekrar gelin duruma göre sonlandırıcaz dedi. Nasip bakalım😔