Aysema Bugüne kadar göğüslerimden hiç sıvı gelmedi, çok büyümedi de yani bedenim değişmedi. Buradaki çoğu annenin bedeni değişiyor göğsünden süt geliyor. 37 haftalık olduk bu arada. Aklıma takıldı acaba sütüm yokmu ya da gelmeyecek mi ?
Dilaemrh Aysema Ben doğum yaptım kızlar göğsüm de büyümedi süt de gelmedi yani herkeste gelmiyor merak etmeyin👍
musti28 Aysema gelir gelir ilk gebelik se eğer bende öyle olmuştum göğsüm aynı duruyordu ne bi renk değişikliği nede başka birşey son haftalara girince sıkınca şekerli su gelir bebek emmeye başlayınca süte dönüşür ☺️ Merak etme cnm
hunilimom Aysema büyüdü ama sütüm gelmemişti hiç çok kilo almıştım omuzlarım genişledi ama sütüm masallah vardı hiç alakası yok cnm
Dilaemrh Aysema sadece uçları biraz daha koyulaşmıştı ama büyüme ve süt gelme durumu olmadı. Çok şükür doğum yapınca sütüm de hemen geldi. Herkesin farklı oluyor yanii.
Muberraonur Aysema benim 20haftalıklen gelmeye başladı bende dedim acaba sütüm şimdi geliyor biticek mi diye😀 ama normalmiş gelmesi kimsinde gelmiyor benim ablam 2.doğumu yapıcak onunda hiç gelmedi Doğumdan sonra geliyor sütün merak etme😊
Gamzedngdn Aysema bende 35 haftalık hamileyim kuzum herkesin bedeni farklı sen hiç bunları düşünüp kendini strese sokma ☺️ Benim gögüslerim zaten küçük değildi ama birazcık büyüdü sadece uçlarında beyaz beyaz bir şeyler var ama hiç sıvı yada süt gelmedi sızlamıyorda. Kaynanam soruyor sıkta bi bak sütün yok mu acaba diye hiç takılmıyorum zaten ilk bir hafta bebeğin midesi kiraz kadar oluyormuş 1 damla bile gelse sütün yetiyormuş sonrada zaten emzirdikçe çoğalıyormuş 😊
Aysema Gamzedngdn Ne kadar tatlış yazmışsınız kızımla size kocaman bir kalp bizden💞 Evet benimde uçlarında beyaz bişiler var. Teşekkür ederim güzel cevabınız için 🍀🙏
GENCOBGM Gamzedngdn Sakin sıkmayın çünkü hem erken doğumu tetikliyormus hemde bebek için en kaliteli süt ilk gelen süt
Muberraonur Gamzedngdn sakın sıkma sen tehlikeliymiş erken Doğumu tetikliyor diyorlar 🙄 Kayınvalidene de söyle bence tehlikeli olduğunu söylemesin sana sık bak diye 🙄
bhtrolcay Aysema bende 38.haftadayım dediğin gibi hiçbir belirti bile yok bnmde krkum bu sadece inşallah Rabbim evlatlatımızın rızkını verir🤲🏽💙
Aysema bhtrolcay Insallah amin 🙏🙏 Herkeste olan birsey degilmis demek ki iyi dusunelim iyi olsun bol bol emsin yavrularimiz🍀
Mekamu Aysema benim de hamilelik boyunca gelmedi, göğüslerimin de içi boştu. Ama doğumdan sonraki 3.gün geldi.
Aysema Mekamu Ne güzel. Darisi bize olsun insallah bol bol sütümüz olsun 🙏🙏 Sağlikla buyutun sizde yavrunuzu🍀
Gamzedngdn Aysema rica ederim canım benim herkesin sütü karşıya fışkıracak diye bir şey yok😊 önemli olan bebişin sağlığı 🥰 bizde kızımla sizi öpüyoruz🤰🏻🎀🌺