Zeyneptoprak
Ne güzel kadın doğum asistanlığı yapmakta cok zor olsa verem benim çalıştığım hastanede kızlar nefes alamıyordu. Ne guzel bi tecrube🧚🏻 Evet haklısınız ama başlık sızıntı değildi “suyun gelmesini anlaya bilirmiyimdi, ki post açıklamasıda bu doğrultudaydi”🙂 Araştırmayı tabi ki internetle kısıtlamamak lazım. Bunun farklı yolları var bende elimden geldiği kadar her yola başvuruyorum mesela isin icinden cikamadigim bir konu olursa. İnternette ki Bilgi kirliliği evet, bir konu hakkında farklı açıklamalar olabiliyor ama bunlar genelikte doktor gorusleri oluyor zaten, ama ogrenmek istedigim noktada ben mesela yabancı doktorları dinliyorum/okuyorum, internet siteleriden ziyade o kadar deneyimli tecrübeli doktorların/profesörlerin videoları var ki ve bunlar bence bilgi kirliliği degil. Benim doktorumda mesela ceker koyar YouTube’a 😊 tabi ki muhakkak Doğruyu yanlışı ayırt edememekte bi beceri sizde haklısınız, Herkesinde bu beceriye sahip olmadığını unuttum sanırım o yuzden Bu yorumumdu. Yorumunuz icin teşekkür ederim.