Nurcihan34 evet hepte denk geleceksin. Rahatsız misin? Sizin gibi boyle herseye post açanlardan benim gibi bi cogumuz sıkıldı bugunde hatta bu konuda hakkında post açıldı. Sonucta anne olacaksınız. İnsan bu kadar bilgisz olmaz. Anne dediğin biraz araştırır bilgilenir. Sağlık içeren soruları boyle basitçe kulaktan duyma bilgilerle kendini geliştirmeye çalışmaz. Hanfendi nerdeyse cocugu doğuracak daha suyun ne olduğunu bilmiyor. Olumsuz yorum derken kusura bakmada boyle bir postada çokta olumlu yazılamazdı sorulan sorunun boy boy internette cevabı var. Sırf post açmak icin açmayın.
Ozgee11
Yazdığım yorumun neresi mantıksız acaba? mantiksiz olan ne biliyormusun insanın kendini geliştirmemesi. Giriyorum malesef bir çoğu ve demek sende bunlara dağılsın yazdığın yoruma bakarsak, sadece cocuk yapmayı becermissiniz.. insan biraz okur araştırır yanı. Suyun geldiğini bilmeyen birine ben ne diyim. Hadi geldi ve sen bunu bilmiyorsun veya kulaktan dolma bilgiyle biliyorsun birsey değildir diye es geçiyorsun ve cocuga susuzluktan bisey olsa cok mu iyi? Yorumumu okumak istemiyorsan okumazsan o kadar basit ben dogru olanı söylüyorum işine gelirse. Ayrıca seninde yorumlarin belli eski postlardan biliyorum basımıza burda melek kesilme yanı. 👍🏻