ozge76 yagizsmom inşallah canım çok korkuyorum 4 ay önce düşük yaptım kalbi atmamıştı şimdi cesaret edip dr a gidemiyorum
Cahilanne ozge76 bende sizin gibi gitmek istemiyordum eşim sıra al diye diye başımı yedi benimde 2tane kaybım var ve doktor yüzü görmek istemiyordum ama bu sefer için umut dolu kendin mutlu olki stress yapma ki oda etkilenmesin
yagizsmom ozge76 benim de ilk olmasına rağmen korkuyorum bende bişey olacak diye iyi düşün iyi olsun git doktora ben alttan muayene ile 6+1 de duydum şükür şuan 6+3 olduk
ozge76 Cahilanne iyi düşünmeye çalışıyorum aşırı mide bulantım var doğru dürüst bişey bile yiyemiyorum
Cahilanne ozge76 bende senin gibiydim sürekli ağlıyorum hep negatifim ama sonra bir düşündüm rabbimin elinde herşey ve bol dua ile içimi rahatlattjm ben elimden geleni yapayım gerisi rabbimin elinde 🙏 bol su ve kraker ile geçer inşallah zamanla
ozge76 yagizsmom Çarşamba günü gideceğim inşallah 6+6 Oluyoruz inşallah minik kalbinin Sesini duyarım
Gmzk8995 Mrvaklynr biz size göre biraz büyüğüz 21+4olduk. 5.haftada görülmüştü kuzum kesemiz 6,5mm kadardı. 🥰
YavuzCagan 4 haftalikken kese göründü 8mm dedi keseyi suan 8+3 olduk kalp atisini 7 haftada duyduk canim