Rose2828 Miniik yumurtaysa zaten çatlama gibi silikleşir ama değilse yine aynısiysa bence kesin gibi bir şey çünkü ovulasyon testleri bana kalırsa daha hassas gebelikten
20Rabia20 Miniik adete üç gün kala ovulasyon testim kopkoyu çıktı yumurtlama günümle aynıydı sabah gebelik testi yapmıştım öğlen aynı saatte ovülasyon yaptım koyu çıktı sonra adet günü yine gebelik yaptım pozitif gördüm canım🥰
Rose2828 Aynen valla aynısı. hatta gebelik varsa yarın biraz daha koyulasicak ben hatta ikinci defa yumurta oluyor sanmıştım ama İkinci gün tekrarı olunca anladım gebelik
Miniik Rose2828 Ay beni heyecanlandırdın şu an 😂 çok silik Bi çizgiydi çatlama oldu 1 gün sonra böyle koyulaşma sı benim aklımı karıştırdı yoksa bende direk yumurtlama dedim 2 kez yumurtlama oluyo diye çok şaşırdım
Rose2828 Miniik canım benim insalalh hamilesinden insalalah 🙏🏻 Bunu yarın yaparak anlarız eğer yarın yine aynı çıkarsa yani çatlama değilse insallah hamileliktir ❤️🙏🏻
Happybsrn Miniik hayır senin daha yeni yumutlaman . Bitti hem daha 10 gün var adete diyorsun bu gebelik belirtisi olamaz heyecanlanıp umutlanma sen devam et koyulaşırsa 2.yum
pamuk32 mlsmrtgl aldığın sıvı miktarına göre değişebilir canım sivi alma normal yaptgn gbi üç saat flan su almadan dene. Doğru sonucu vericektir
Happybsrn Miniik ama sanmıyorum çünkü daha yum. Biteli 5.gün döllenme 6ile10 gün arası oluyormuş sen düşün yani😀