mlsmrtgl Miniik kızlar onu nasıl anlıyorsunuz . Her gün yaptığınızda yumurtlama kadar koyu mu çıkıyor ?
20Rabia20 Miniik ben üç gün kala çok silik çizgiyle öğrendim adet günümde tekrar yaptım biraz daha belirgindi kan verdim kanda da pozitif sonuç aldım canım🤰🏻🥰
Esme1989 Miniik ben adete 1 hafta kala ovulasyonla bakmaya başladım ve her gün belirginleşmeye başladı. Bebek olmayınca ikinci çizgi hiç çıkmıyor. Sonra adete 3 gün kala gebelik testim pozitif çıktı
Miniik mlsmrtgl canım sen post açmıştın yumurtlama gördükten 14 gün sonra regl geliyor diye ben 15. Gün yumurtlama gördüm bu hesaba göre adetim daha erken geliyor normal döngüme göre, doğru mu bu 14 gün muhabbeti
mlsmrtgl Miniik bende İnan net bir cevap bulamadım . Kimisi gününde gelmeli diyor . Kimisi ise yumurtlama günün üstüne 14-16 gün say o an regl olmalısın diyor 🤷🏻♀️
20Rabia20 Miniik adete üç gün kala ovulasyon testim kopkoyu çıktı yumurtlama günümle aynıydı sabah gebelik testi yapmıştım öğlen aynı saatte ovülasyon yaptım koyu çıktı sonra adet günü yine gebelik yaptım pozitif gördüm canım🥰
Miniik mlsmrtgl çünkü benim uygulama 10 gün diyor ama yumurtlama üstüne hesap yaparsam 7 gün falan kalmış olması gerekiyor ayyyy kafam karıştı benim de
Blossom mlsmrtgl Yumurtlama ile adet arasında 14-15 gün olması gerekmiyor. Herkes düzenli yumurtlamıyor. Kimisi adetten hemen sonra yumurtlar, kimisi adete yakın. Önemli olan adet döngüsü.
Zlm4141 Aaa ben hiç ovulasyon testiyle hamile olduğunu anlaşıldığını bilmiyordum bende ovulasyon testiyle hamile kaldım 1 hafta falan yaptım 🙏🏻
pamuk32 mlsmrtgl aldığın sıvı miktarına göre değişebilir canım sivi alma normal yaptgn gbi üç saat flan su almadan dene. Doğru sonucu vericektir
Miniik Esme1989 ben 15-16.gün yumurtlama gördüm 18. Gün çizgi yok denecek kadar az Bi şekilde çıktı testi bıraktım 20. Gün yani bugün kasık ağrım oldu diye test yaptım ve koyu yani sanki yarın yumurtlama olacak gibi Bi anda o kadar silik çizgiden böyle koyulaşma sı garip geldi bana da
Gamzebydmr Esme1989 İkinci çizgi hiç çıkmıyor mu dedin canım kafam karıştı ben bu ay ilk defa yaptım ovulasyon takibi ve yumurtlamam 16.gün oldu bugün adet olmam gerekti ama olmadım daha ve 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ovulasyon yapıyorum ikinci çizgi çıkıyor
Rose2828 Valla ben adete yedi gün kala ovulasyonla ögrendim hatta yumurtlama sandım ama her gün aynısını olunca adete beş gün kala gebelik testi yaptım pozitifti çok silikde olsa