Kizlar 35 hafta olduk bel agrisindan ölcem bugün sanki bide hafif kasiklarim agriyor normal olabilirmi sizce

Sirinb bebek büyüdükçe oluyor canım ya kendını yormamaya calıs dinlen bol bol

34 haftamızdayız bende de aynı şekilde önceden yoktu 10-15 dk ayakta kalınca başlıyor

Sirinb canım benimde öyle belim mi tam anlamıyorum ama sol böbreğimin üstü sanki içine bıçak batırıyorlar kasiklarimada ara ara sancı giriyor evet

sevenpolat benimde otururken oluyor canm kesinlikle uzun süre oturamiyorum hep ayakta dolancam ancak öyle geçiyor

Sirinb Bende mide ağrısı gibi. Belki Belden vuruyordur. O değil de çok uyku hali var bence. Bıraksan sürekli uyuyacağım. Midem çok kötü olduğu için vitamin ve demir haplarını bıraktım bir 3 haftadır. Ondan mıdır ?

Pankek canim vitamin ve demir hapi cok önemli demisdi doktorum sonuna kadar kulanmalisin demisdi bana her gitdigimde soruyor kulaniyor muyum diye, midenin agrimasi normal bendede var bebek büyüdügü icin yeri azaliyor mide yanmasi mide sikismasi oluyor dedi doktorum bence haplarini al

Sirinb Ya ben de aynı şeyi düşündüm. Hiç halim kalmadı. En son 20 gün önce test yaptırmışım. Onda demir normal çıkmış ama şimdi kesin yerlerde, banyomu zor yaptım. Hemen aldım. Ben devam edeyim yine dediğin gibi