Selin648 Kızlar 1 numara bebek bezi alıcAm ama bazı yorumlar kafamı karıştırdı 2 numara aldım falan diye sizce kaç numara 1 mi 2 mi hangisi alınmalı
Betim Selin648 ben 20 tane 1 numara 20 tane 2 numara aldım bi kullanayım pişik yapmazsa alıcam ama 1 numarayı çok kullanamıyormuşuz öyle diyor anneler
Kvlkgzmerhn Selin648 ben sleppyin direk 2 nosunu oldum 3-6kg o bile gözüme küçük geldi iyiki 1 almamışım 😀
Yenianneadayi2208 Selin648 1-2 paket 1 numara al canım bence.2 numara bebek biraz zayıf doğarsa büyük gelebilir.En garanti 1 numara.
R-s94 Selin648 bende 1 aldım 2 çok büyük gelir yanlardan taşar sonra dediler bende 1 aldım bi haftam var doğuma herhalde 2.800-3.00 doğcak
Selimem Bende bir aldım ama 2 2 buçuk kilo yazıyor 3 300 felan doğarsa sıgmazmi yani ben de bilemedim iki paket sleepy aldan
Yenianneadayi2208 Selimem 1 numara bebek bezi 2-5 kilo arasındaki bebekler için.Çok nadirdir sanırım 4-5 kilo doğan bebek.O yüzden kanaatimce ilk etapta 1 numara ideal 🌸
aminegunes24 Ben ilk hamileliğimde 1 numara prima 5 yıldızlı aldım 2 numara kilosu fazla doğanlar için canım heralde
Belmaaa Betim canım ben de öyle aldım ama çok az mı o telaşede 2 günde bitince sorun Yaşar mıyız bulmakta filan diye tereddüt ediyorum sence?
Selimem Selin648 ben ondan aldım 2 tane bakalım 🤔 ne olcak aklıma takıldı kilolu olursa giyemez mi ama suan 2400 dü en son 35 de çok almaz bence 3000 olur mu bilemem sağlıklı olsunlarda yarabim sen evlatlarımızı koru tombiş sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 🧿🧿🧿🤲🏻🤲🏻🤲🏻💐💐💐💐❤️❤️
Darkgod Selin648 2 ve beş kilo arası kullanılabilir canım ben bir paket bir numara Molfix aldım şimdi iki aldım ona geçeceğim
Busimss Selin648 bende sleepynin deneme paketini aldım içinde 20 adet 1 numara var 20 adet 2 numara ama dediğin gibi 2-5 kg yazıyor 1 de ☺️
SedaGnS27 Kvlkgzmerhn aynı şeyi düşündüm bende bebis biraz önde diye 2 numara alayım dedim anacim açtım ki minnacık bişey allahtan 1 numara almamisim birde eşim zorla en büyük paketi aldırdı😂
Merve_kucuk Selin648 1 numara molfix aldım 2 ve 5 kilo arası 120 adet olanından. Kızım 19 günlük oldu ve 33 tane bezimiz kalmış. Şimdi 2 numara olanından sipariş verdim 3 ve 6 kilo oda.
Nur5495 Merve_kucuk 33 tane bezi kalmış demiştiniz acaba 2 numaraya mı geçeceksiniz o 33 tanesi de hala oluyor mu bende Kaçlı alsam diye düşünüyorum da 1 numara İçin o yüzden sordum
Selimem Yenianneadayi2208 ay içimi rahatlattın canım çok saol 🧿🤲🏻💋🥰 3 olursa ya da 3300 olursa sıgarmı ki
Yenianneadayi2208 Selimem tabi ki de olur.2-5 kilosu bebekler için 1 numaralı bez.için rahat olsun ☺️
gtopraklar Valla benim arkadaşlarım ilk Prima 0 al dediler. 1 numara bile büyük geliyormuş ki çocuklar hep 3ün üstünde doğdu.
Yenianneadayi2208 Selin648 yok karışmasın.Mantıken de 1 numara ideal. Bebeğin 2 nin altında 4,5-5 kilonun üzerinde doğmaZsa eğer ; 2-5 kilo arasına uygun olan 1 numaralı beZ rahatlıkla olur.
Sydylmz Yenianneadayi2208 ben yenidogan aldm 2.5 kilo yazıyor 2 paket aldm Bi pakette 40 tane var fazla mı acaba
Sdayvs 1 numara sleepyde 3 kg doğan bebegime iyi geldi iki numara almayın çok büyük olur ancak sleepy pişik yaptı uzgunum :( yarın değiştiricem