ElifSuMerve eylemc Canm ben daha gormedm yada o konuda bi bilgi bilmiyorum ama internetten bakmistm cok guzel odalari acikcasi
BuketBdk pinham bize Mart ayındaki muayenemizde söylemişti normal doğum olmayacağını, benim zaten çatım dar olduğu için alttan muayene bile canımı çok acıtıyor. O yüzden bizi çok etkilemedi durum. Ama sen normal doğum istiyorsan bencede değiştirmelisin.
Ayyucebanu Milena20 çamlıca medipole gidiyorum normal doğum 1700 zorunlu sez. 2200 epidural +500 spinale şuan ek ücret almıyorlar isteğe bağlı sez. 4000 bunların içinde bebeğin bir hafta sonraki ilk tetkikleri kontrolleri dahil :) normal günlerde de muayene için 100₺ ödüyorum sgk lı olmayan annelerin ilk bebeği ise hastane analık halinden yararlandırıyor sizi ve sigortalı görünüyorsunuz
ElifSuMerve eylemc He ben özel olrak baktm ya aslinda ben hastanede organizasyon tutucagm icin baktimda bu virusten kimse gelmicegi icin kaldi 😂
Sultangonul Milena20 ben dün medipole canan hanıma gittim. Çok ilgiliydi. Normal doğum 2000 TL, epidural normal doğum 2250 TL, sezeryan 2500 tü sanırım. Fiyatlar diğer hastanelere göre uygundu. Muayene ücreti de 100 tl
Ayyucebanu Milena20 ayşe kavasoğluna gidiyorum ben instagramdan bakabilirsiniz :) elif malçok da aynı hastanede ona da çok giden ve öneren var
OzgeSelcuk RuzgarsMommy memnun musunuz bu hastaneden ?? Hangı doktora gidiosunuz ?? Bayan doktor istiyorum da pandemi mi ??
RuzgarsMommy OzgeSelcuk ben Hakan Gürbüz e gidiyorum çok çok memnunum kendisinden 7 aydır hastanere sakin bi hastane pandemi hic olmadi sanırım bisey görmedik biz. Kadin doktor olarak Banu hanim var galiba ama tanımıyorum canım