elen1 Milena20 herhngi bi hastahaneye gittiğin zamm hamilesin diye gebelik sigortası diye bişy var 9 ay boyunca yararlanabilirsin ondan faydalanmak istiyorum diyosun hamile olduğun sürece sigortalı sayılıyorsun 😘
Haticebice Milena20 semali ben de Ataşehir Avicennaya gidiyorum memnunum hem uygun hem ilgililer hangi doktor ?
Tucem Milena20 ben central hospitalde doğum yapmayı düşünmüştüm ama eşim işsiz kalınca 5600 sadece sezeryannicin ağar geldi🤣 delta da herkes hakan beyi çok onerdi ve onun takibine girdim bende
Milena20 Blackpink evet ben sigortasız olacağım eşiminde şuan için sigortası yok o zamana kadar olur mu bilmiyorum gerçi daha çok var :)
Blackpink Milena20 analik hakkindan yararlanmak istiyorum deyince indirim oluyor. Bizde yok derlersede sikayet edicem deyince hemen yapiyorlarmis
Tucem Milena20 ben tesadüfen 2arkadasimin geçmişte ona doğum yaptığını öğrendim 🤣şuan 32. Haftamdayken geçtim bu doktora düşün🤣
Milena20 Blackpink uyanıklar bizde yok mu diyormuş valla resmen can paZarı devlet hastanesine gitsek ayrı dert muameleleri kötü güven olmuyo özel ilgili ama para göz allaha emanet yaşıyoruz cidden
BuketBdk Milena20 Medicalpark Göztepe hastanesine gidiyorum. Normal doğum 6.900 sezaryen 7.900 spinal ve epidural istersen 1000 TL daha veriyorsun. Doktorumdan çok memnunum Doç.Dr.Cihan Çetin aynı zamanda perinatolog.
pinham BuketBdk ben de medical park göztepe cihan çetin takibindeyim ancak pandemi süreci normal doğumu desteklememeleri ve gece nöbetçi kadın doğum ekibinden kimsenin olmaması nedeniyle hastaneyi değiştireceğim
BuketBdk pinham bize Mart ayındaki muayenemizde söylemişti normal doğum olmayacağını, benim zaten çatım dar olduğu için alttan muayene bile canımı çok acıtıyor. O yüzden bizi çok etkilemedi durum. Ama sen normal doğum istiyorsan bencede değiştirmelisin.
Yarim_Kilo_Kiyma RuzgarsMommy Evrt öyle bir hak var. Bir çoçuğa mahsus bir durum. Dediğiniz gibi sigortalı olarak işlem yapıyorsunuz