Kozaannesi Aysenuryk Gözünüz aydin,Allah sizlere bağışlasın🤗 Benim de Keçiören Medicalpark Hastanesi ve doktorum Esra hoca. Yarın kontrolüm var ve gidişat sezeryani gösteriyor. Herkes gibi korkularım benim de var elbet.. Size sorum hastanede 2gun mu kaldiniz?
Aysenuryk Kozaannesi sabah 7 de yatisim yapildi ertesi gun aksam 9 bucuk gibi ciktim 😊 Rabbim yardimciniz olsun simdiden, hastaneden yana cok sanslisiniz cok guzel ilgilendiler sagolsunlar 😊
Kozaannesi Aysenuryk Allah razı olsun İnşallah🤗 Bir de sorum yanınıza kaç adet pijama ve hangi tarz goturdunuz. Doğum sonrası elbise tarzı giymek mi daha iyi oluyor?
Aysenuryk Nmeric insaallah 😊 ben simdiden sey diyorum 2. De bu hamileligim ve dogumum gibi olcaksa hic arayi acmam 🙈 tabi bide yavrum uslu cocuk olursa 😄 korkmayin Allaha siginip rahatlatin kendinizi 😌
Aysenuryk Kmslmsl yaa 8 saat ac gittim hastaneye bide orda 2 saat bekledim sonra heyecan ameliyat anindaki cekistirmeler falan derken mide bulantisi kacinilmaz oluyor 🙈
Aysenuryk Elifeminask amin insallah 🙇♀️ bi agri butonu vardi ona saatte 1 kere basma hakkim vardi ve bastigimda agri kesici geliyordu
Aysenuryk _aysenur amin insallah cok tesekkur ederim, dualarimdasiniz insallah 🙈🙇♀️ bebikler bazen pencereden bazen kapidan gelmeyi tercih ediyolar siz ikisinede kendini alistirin ki istediginiz olmazsa uzulmeyin , rabbim her turlu sifa versin 💖
Aysenuryk Kozaannesi ben 3 tane altli ustlu pijama goturdum 2sini kullandim. Depend kullandim cikarmasi kolay ama giymek icin pijama altini cikarip dependi kilot gibi tekrar giymek gerekiyo, birde sondam takili olunca bi tik zor oldu. Gecelik sartmis yani bunu tecrube ettim 🙈
Kozaannesi Aysenuryk birde yarın hastaneye gidince de soracağım ancak sabirsizlanip size soruyorum önce 🤗 Ziyaretçi durumu nasıl oldu?Doğuma eşiniz girebildi mi?
Aysenuryk Kozaannesi ameliyata tek gittim, o katta yogun bakimda oldugu icin kimseyi almadilar. Esim ve annem odada beklediler bizi. Zaten 1 saat olmadan geri yanlarindaydik 😇 ziyaretcide yasskti malum
Kozaannesi Aysenuryk Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için,Allah size ve bebeğinize sağlıklı ömür nasip etsin❤️
Aysessss Aysenuryk ne güzel anlatmışsın, masal gibi okudum. Tebrik ederimm 💙💙🧿 silikon göğüs ucu markası neydi cnm?
Aysenuryk Aysessss tesekkur ederim 😊 wee baby alcaktim satici hanymish markasini onerdi avente daha yakin bu dedi su an onu kullaniyorum memnunun isimi goruyo 😊