Ssulecik2817 Arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve temizlik yapmak zorundayım perdelerimi asacak kimsem yok eşim görevde bende temizlik yapmalıyım perdeleri asmak sorun yaratır mı sorun yaşayan var mı
Senemgltkn Ssulecik2817 asmamalısın yüksek yere ellerini kaldırmaman gerekiyor. Acelesi yoksa yıkama eşini bekle bence canım
Ebrar18 Ssulecik2817 boşver perdelerim yıkanmasın . Ya tansiyon düşer ya bebek eşden kopar Allah korusun . Yükseklere bile uzanmamak gerkeiyon. Kendinden kıymetli mi boşver
Hapyyymom1 Bence temizlik yapma zorunluluğun bile olmasın canım ki sen perde asmaktan bahsediyorsun.Bu haftalar en kritik haftalar bide bence geç otur boşver temizliği bi seferde pis kalsın ne olcak kim geliyor ki sanki
SevilayBayram Yaniii durumunuz iyiyse temizlikçi alın. Ya da kendim yapıyorum diyosanızda bekletin 3 ay daha nolcak sanki. Evlere gelen giden bile olmuyoki şu süreçte
2kizanasi kendimi temizlikten hiç sakınmadım hep kendim yaptım eşim yardım etse bile, gerçi kolay kolay hiç bişeyden sakınmadım, yesem bişey olur mu içsem bişey olur mu gelsem gitsem yapsam etsem bişey olur mu diye, iyi bişey mi bilmiyorum. 40+1 im bu arada 😅
Dlrdngl 2kizanasi sizin gibi bir arkadaşım da var sadece şunu sormak istiyorum bebeginizde bir problem çıksa Allah korusun o zaman keşke öyle yapmasaydım keşke böyle yapmasaydim deyip ömür boyu vicdan azabı çekmeyecek misiniz? Ben kahrolurdum bütün önlem ve tedbirleri alırım elimden gelenin en iyisini yaparım bir şey olursa takdiri ilahi derim ama ben sizin gibi boşversem ve bir şey olsa ömür boyu vicdan azabı çekerim. Biraz daha dikkatli olun bence kendiniz için değil yavrunuz için😊
Esra-89 Ben astım şimdi de 30 haftalığım geçen hafta da astım kimse olmayınca mecbur yapılıyor rabbim esirgesin , çok yormamak lazım tabiki herkesin bünyesi filan farklı o yüzden birşey demek doğru değil bence
Elizzz Ssulecik2817 valla ben 2 hafta once camlarimida sildim perdelrimide astim hatta 4 tane boydan boya guneslik ütüledim hala yaşıyorum bir sıkıntı olmadi😂😂
Melike3777 Ssulecik2817 canım bence asma eşin eve geldiğinde perdeleri haledersin en son işin olarak onu bırak çünkü perde asmak bebek için çok tehlikeli bişey
kedilervekaranfil Melike3777 Hangi açıdan çok tehlikeli. Allah korusun düşme konusu tehlikeli ama onun dışında ne gibi bir tehlikeleri var?
eryesil Başkasında olmadı diye sizde olmayacak diye bir şey yok bunu düşünüp karar verin yapacağınız işlere.
Degisken Belki hiçbirşey olmayacak belki de kayıp düşüceksiniz Allah korusun .O yüzden temizlik bizden ve bebeğimizden önemli değil;)
kedilervekaranfil Ssulecik2817 Dikkat ederek, merdiven kullanıyorsanız hem sağlamlığına dikkat edip hem de kol hizası uzanacağınız bir şekilde çıkıp asabilirsiniz. Tabi riskiniz yoksa.
inciiim kedilervekaranfil mesela dolaplardan tabak alırken bile rafa uzanıyoruz ya canım onun bile rsikli olduğu yapılmaması gerektiği söyleniyor ki perde asmak çok daha riskli bence
eryesil kedilervekaranfil bebek eşinden ayrılabilir. Çokta nadir bir durum değil. Bazen kısa göbek kordonu uzanmalarda bile etkilenebiliyormuş. Risk almaya değmez bu yüzden. Allah korusun fakat tabi tedbir önemli 😊
Melike3777 kedilervekaranfil hamilelikte tansiyon düşüklüğü çok sık görülen bişey ve yükseğe uzanıcak ne olur ne olmaz düşme olabilir bebek eşten ayrılabilir Allah korusun tek yapılcak bi iş değil sonuçta evde tek başına tabi genede kendine kalmış bişey 🤷♀️
mermaid-nm Yanınızda kimse de yokmuş korkutmak istemem ama risk almaya değmeyecek bir konu o yüzden kalsın diye düşünürdüm ben