DilayS ya benimde 8. gün gecikmem bende 2 gün geçince yapmıştım yaptığım anda aynı böyle çok belirsiz bi çizgi vardı bi gün sonra yine yaptım yine öyle çıktı 2 gün sonra comfort hızlı gebelik testi yaptım ondada hiç bişey yok gibiydi kuruyunca böyle silik çizgiler net belli oluyo bigün sonra baktığımda ondada belli belirsiz vardı yineıve ovülasyon testiylede denedim 3 gün üst üste daha yaparken t çizgisi kıpkırmızı oldu aradan 3 gün geçince tekrar denedim yine kıpkırmızı çıktı bugün de yapıcam bakalım nasıl çıkıcak eczanelerde kapalı prodüctor test aldıran bu defa bakalım hemen çıkıcak mı çizgi çok meraktayım kanda verebilirim inşallah kimyasal gebelik felan değildir ben geçen yıl ilk defa 2 testte ikinci çizgiyi görmüştüm silikti ama kırmızıydı böyle silikte değildi ne olduysa kanda gebelik çıkmadı kimyasal gebelik olduğunu düşünüyo gittiğimiz doktor buda öyle değildir umarım 8. Gün gecikmem midem ara sıra fena kalkıyo kasıklarım ağrıyo bazen belim sanki adet olucak gibi oluyo ama olmuyo meraktan ölücem