seymaklc Şeker hamur işi fln yok yememe de dikkat ediyorum ama 27.haftadayz şimdiden 8kg aldm tamamını bu kg da tamamlayanları tebrik ediyrm👍
Busra221 seymaklc bünye meselesi demekki ya bende hamur işi hiç yok sadece sabah kahvaltıda ekmek birde tatlı yiyorum bazen 28 haftada 4 kilo aldım. Bende merak ettim işte acaba 7 8 kiloyla doğum yapan varmı😀
Age Busra221 35 haftaligim 57 kiloyla hamile kaldım. Ilk 4 ay hep verdim 42 ye düştüm. Hem moral yoktu farklı rahatsizliklarimdan dolayı (polip, böbrek taşı) en son 1 hafta önce tartıldım 63 kiloyum. Ondan Önce de 3 hafta kadar önce 61.5 kiloydum. Bence kontrollü ilerlemişim. Kendim almadım zaten. Kıyafetlerim sadece karin kısmında sorun yaratıyor
Gulsky Valla süper .bende 33 +3 teyim ve kilom 7-8 lerde geziyor …. 8 i geçmiycem , kararlıyım😂😂😂😂 bol yürüyüş yapıyorum, tatlı makarna,ekmek yemiyorum … son ay istikrarlıyımmm kızlar 🌺
Busra221 Gulsky bende makarna pilav hamur işi yok bugünlere geldik 😀😀 inşş istediğin kiloda bir avazda kurtulursun 🤩
sedanuratas Busra221 oğlumda 8 kilo aldım çok kilo takıntım vardı zaten pek de yemiyordum pek üstüne düşmedim 36 haftada 2340 kilo doğdu çok zorlandım bunda zorla yemeye çalışcam 11+1 hala kilo almadım ama takmıyorum bu sefer sağlık olsun 😍❤️
Busra221 sedanuratas bebişlerin sağlıkları önemli tabiki bende bebişin sağlıklı olarak doğması icin en ideal kiloyu alma taraftarıyım bünyede müsaitse
1serapguneyli Busra221 27 haftalığım şuan aynı hamile kaldığım kiloyla devam ediyorum umarım 30.haftadan sonra falan çığ gibi patlayıp 15-20 kilo almam😂😂😂 5 kiloya da razıyım ama inşAllahh almam 😂😂
Busra221 1serapguneyli oo süper yok kız almazsın okadar fazla bende 28 haftalığım en fazla 5 bence ikimiz icinde
1serapguneyli Busra221 ayy hadi inşAllah yavrum 30.haftadan sonda çok alınıyor falan diyor çevremdekiler korkutuyorlar beni 😂
Busra221 1serapguneyli bende burdaki postlardan okuyup tırsıyorum valla daha da dikkat ediyorum bu sefer 😀