d190516 Busra221 been ilk oğlumda 7 buçuk kilo alarak normal doğum yaptım şimdi ikinci oğluma 23 haftalık hamileyim 🙃
Musay13 Busra221 persembe günü sezeryan olacağım ve su ana kadar sadece 4 kilo aldım önemli olan bebeğin sağlığı bence
Aydan95 Busra221 ben 35 hafta+1 toplamda 6 bucuk kilo aldim. Normal dogum dusunuyorum neden olmasin ki
Pnryldrm20 Busra221 İnsan kilo almak ister mi hamilelikte hergün tartılıyorum almışmıyım diye yok🤷🏻♀️İnşallah hiç değilse 7kilo almak lazım bence
Busra221 Pnryldrm20 ben istemiyorum ya 😀 bebeğimin sağlığı icin kaç kilo gerekliyse okadar almak istiyorum oda 7-8 diye düşüyorum😀
Anneyim00 Bende 25 kilo almıştım ilk gebeliğimde doktor nasıl böyle oldu demişti bende bilmiyorum hemde aserdim çok bulantım oldu demiştim oda bana iyiki asermişsin yoksa 50yle tamamlardın herhalde demişti😂😂😂😂😂😂 şimdi ikinciye hamileyim 13.haftada daha kilo almadım inş gene şişmem🤣🤣🤣🤣
Busra221 Anneyim00 bazen ödem de şişiriyo okadar insanı ama 20 kilo yu hayal edemiyorum kendimde😀inş 2 gebeliğini sağlıkla geçirirsin
Kkaya0153 Zaten en az 7 kiloyu siz almiyorsunuz youtubede Dr. Kağan Kocatepe anlatıyor. Bebek,plasenta,göğüsler,suyunuz kan hacminiz vs derken onlar 7 kiloyu buluyormuş. Bundan ekstrası sizin aldığınız kilo olabilirmiş ancak😃
Busra221 Kkaya0153 bunuda doğurduktan sonra görücem bakim kendime kaç kilom kalıcak cok merak ediyorum😀
nurturkdal ben de ilk oglumda 8kilo almistim cok da istahliydim hatta bi oturusta yarim karpuz yerdim bu oglumda da henuz 5kilo aldim daha 1 ayimiz var
Busra221 nurturkdal bende sağlıksız seyler yemeden herseyi yiyorum valla bolca meyve. 1 ayda cok ta kilo almassın bence
Anneyim00 Busra221 bende hiç hayal edemezdim 🤣 55 kiloyla hamile kalmıştım 80 kiloyla doguma gittim yani eşimin yengesi vardı bi resmimiz var yengenin 10 katıyım🤣🤣🤣🤣🤣 şu an yine 56 kiloyum ama artık kendimi 80 kilo çok rahat hayal edebiliyorum🤪
Busra221 Anneyim00 😂😂😂baya iyiymiş . Bende55 ile hamile kaldım kilo almadım fazla merak icindeyim kaçla doğurcam 2 ayım var. 80 ni görmem diye düşünüyorum😂