Benim esimde evlendigimiz ilk zaman oldu ameliyat. 1 milyona dusmus sperm sayisi hizli ileri hareketli hic yoktu. Daha yeni evliyken normal yolla cocugunuz olmaz dedi bize doktor tup bebek deneyin dedi biz daha cocuk bile dusunmuyoduk neye ugradigimi sasirdim hungur hungur agladim. Ameliyettan 6 ay sonra 28 milyona yukselmisti hizli hareketli sayisida cok azda olsa artmisti. Takviye ilac verdi ama almadik biz. Esim sigarayi birakti. Keciboynuzu ve ari sutu, propolis falan kullandi ama cok kisa bi sure. Bebek denemeye basladigimiz ikinci denemede hamile kaldim suan 7. Aydayim cok sukur. Kendimi olmayacagini o kadar sartlamisim ki tup bebek deneyecegiz diye test pozitif cikinca gene hungur hungur agladim 😂 Yani olmaz diyenlere bakmayin biz ameliyattan sonra hic bi takviye kullanmadik diyebilirim coo sukur rabbim nasip etti incir ve keciboynuzu cok faydali diyolar. Birde instagramda Yanıklar Baharat diye bi sayfa var dogal kurlerle azospermlerin bile normal yolla hamile kaldigini gorursunuz bi inceleyin derim