Sevgikarabulut o anı o kadar iyi biliyoruz ki inanın. İlk bir hafta çok zor geçiyor. Biz tevafuk öğrenmiştik hiç beklemiyorduk benim için gitmiştik eşime de test yaptılar. Sonra oturup olmaz tüp bebekle de düşük ihtimal vs vs pat pat söyleyince neye uğradığını şaşırıyor insan. Ama tek doktorla kalmayın kesinlikle. Devlet özel fark etmez imkan olduğu kadar çok kişi görsün. Hoş genelde hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar ama bize doktorlardan biri tedavi süreci devam etsin önce değerleri düzeltelim tüp bebek olacaksa bile şansınız yükselir demişti. Bize çok mantıklı geldi sonuçta öncelik sağlık. Boşa küre çekmeye ne gerek var tamam tüp bebek olacaksa bile ki bu çok normal artık herkesin kullandığı bir yöntem, en azından şansımızı arttırmış oluruz acele etmeyelim dedik ve ilaç iğne kullandı eşim. Bitter çikolata keçiboynuzu özü ve kuruyemiş önerdiler hepsine de uydu. Dediğim gibi sizin artışınız çok iyi biz 1 sene kadar bekledik ameliyattan sonra böyle bir artış için. Hiç üzmeyin kendinizi rabbim ol der olur. Acele etmeden kafaya takmadan bu sürece alışmak gerek. İlk doktorumuza kalsa tüp bebekle bile şansımız yok denecek kadar azdı. Bu süreçte enn önemli şey moral moral moral. Olumsuz düşündükçe stres aşırı etkiliyor anne adayını da baba adayını da. Sizin yazdığınızı okuduğumunda sanki bi an kaç sene öncesine gittim. Çok iyi anlıyorum sakın umudunuzu kaybetmeyin çünkü hiç kötü bir sonuç değil aldığınız.